• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
İlköğretim Öğrenci Çalışmaları Parmak Isırttı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN- Vali Ahmet Turhan, Yavuz Selim İlköğretim Okulu Öğrencilerinin Teknoloji Tasarım ve Görsel Sanatlar Yıl Sonu Sergisini açtı.
Sergi açılışına Batman Valisi Ahmet Turhan, Vali Yardımcısı Mustafa Adil Tekeli, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Emre Ejder ve Milli Eğitim Müdür Vekili Bahattin Atilla katıldı.
 
Sergide yer alan Karakalem, pastel boya, sulu boya, ebru, atık malzeme tasarımı ahşap boyama ve çeşitli icatlardan olan öğrenci çalışmalarını ilgiyle izlediler.
 
Turhan, Sergide yer alan çalışmaları tek tek inceleyerek öğrencilerden çalışmaları hakkında da bilgi aldı. Sergideki çalışmaları çok beğendiğini ifade eden Turhan, "Valilik olarak bu güzel çalışmaların devamı için her türlü desteği vermeğe hazırız ve vermeye de devam edeceğiz" ifadesini kullandı.
Sekizinci sınıf öğrencisi Bilal Akgün`e ait `Sıvı Basıncı ile Çalışan Kepçe Maketi`ni gören Turhan, bisiklet hediye etti. Bir süre öğrenci ve öğretmenlerle sohbet eden Turhan, okulun ihtiyacı olan fotokopi makinesi ve hikâye kitaplarını Yavuz Selim İlköğretim Okuluna armağan etti.
 
Sergi hakkında açıklamada bulunan Okul Müdürü Aydın Kılıcıkan, "Öğrencilerin bu başarılı çalışmaları çok değerli öğretmenleri Gülbahar Genişel, Fatih Sarıçam, Mustafa Kılıç, Gülseren Gök ve Sait Adıyaman`ın destek ve katkılarıyla olmuştur" dedi. (Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir