• DOLAR 32.579
  • EURO 34.833
  • ALTIN 2507.537
  • ...
`Yine  Zulüm, Yine  Ceza`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
KONYA - Gaziantep`te Güllü Çevik`e verilen hapis cezasının ardından Bursa`da da benzer bir skandal yaşandı. Kızlarını başörtülü olarak okula göndermek isteyen iki veliye 3 yıl 2 ay hapis cezası verildi.
 
Birileri Yine Düğmeye Bastı
İç Anadolu TESSEP sözcüsü M.Zülfi Tan, yaptığı açıklamada Birilerinin yine düğmeye bastığını ifade ederek, "Hayatı Müslümanlara zindan etmek için var güçleriyle çalışıyorlar. İslam`ın toplumsal bir olguya dönüşmemesi için halkı korkutmaya çalışıyorlar.Ama korkunun ecele faydası yoktur.İslam ümmetinin kahraman evlatları ne sizin cezalarınızdan, nede zindanlarınızdan korkarlar.Sizin bu yaptıklarınızla ne kadar yalancı bir baharda yaşadığımızı gösteriyorsunuz.Sürekli güllük gülistanlık tablolar çizenlerin resimlerine kara bir leke sürüyorsunuz.Bu ülkede demokrasi ve insan haklarını isteyenlerin alında sadece kendilerine istediklerini bir kez daha gösteriyorsunuz." Şeklinde konuştu.
 
"Çocuklarımızı Sizin İnsaf  ve Merhametinize Terk Etmeyeceğiz"
Tan açıklamalarına şöyle devam etti: "Bu öyle bir nurdur ki, söndürmeye çalıştıkça artırıyorsunuz. Yok, etmeye çalıştıkça daha bir gür çıkarmaya sebep oluyorsunuz. Bu hak ile batılın mücadelesidir ki kıyamete kadar deva edecektir. Yakında göreceksiniz tüm alanlarda bu örtü bir sancak gibi dalga dalga dalgalanacaktır.
 
Çocuklarımızı kesinlikle sizin insaf ve merhametinize terk etmeyeceğiz. Onlara sahip çıkmaya ve haklı davalarında yanlarında olmaya devam edeceğiz. Sizin cezalarınız sadece zulmünüzün bir belgesi olarak tarihe kaydedilecektir. İnsanların vicdanlarında sizler mahkum olacaksınız.Kendi vicdanlarınızda sizler hapsolunacaksınız. Ve o hapisten de hiçbir zaman kurtulamayacaksınız." (M.Ata Doğu- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir