• DOLAR 32.575
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2429.517
  • ...
Alacağını Alamayınca Otobüsü Yaktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ZONGULDAK - Olay, sabah saatlerinde İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının yan tarafında bulunan Halk Otobüsleri Kooperatifi önünde meydana geldi. İddiaya göre, M.K. (35), uzun süre şoförlüğünü yaptığı 67 M 8004 plakalı özel halk otobüsünün sahibi Levent G.`den (52) alacağını istedi. Alacağını alamadığını iddia eden Mehmet K., elinde bir bidon benzinle sabah saatlerinde kooperatif önüne geldi. Şahıs, perona girmek isteyen İ.M.’nin kullandığı otobüse benzin dökerek, ateşe verdi.

Kısa sürede alevler içinde kalan otobüse, belediye itfaiye ekipleri müdahalede bulundu. Bir süre sonra söndürülen araçta büyük çapta maddi hasar oluştu. Tamamen yanan ve kullanılamaz hale gelen özel halk otobüsü, çekici vasıtasıyla kaldırıldı. Mehmet K., polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Kooperatife gelen Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Murat Akyüz “Böyle bir şey olmaz. Senin otobüsle ne işin var?” diyerek tepki gösterdi. Akyüz, gazetecilerin sorusuna ise “Ben de daha yeni geldim, olaydan bir bilgim yok. Bilgi alayım, o şekilde açıklama yapayım.” dedi.

Aracın yandığı esnada cep telefonu ile çekilen görüntülerde, otobüsün kısa sürede alev topuna döndüğü görülüyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir