• DOLAR 32.524
  • EURO 34.849
  • ALTIN 2426.935
  • ...
`İslam Ümmetinin Başı Şehidleri İle Diktir`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-Mustazaflar Cemiyeti Genel Başkanı Abdurrahman Cens, Mavi Marmara saldırısının 2. yıldönümü münasebeti yaptığı açıklamada Mavi Marmara katliamında şehit olanları yad etti. Açıklamasında katil israil`i de telin eden Cens, zalimlere, kendilerinden önceki zalimlerden zulüm ve vahşet, Mü`minlere ise kendilerinden öncekilerden mazlumiyet ve şehadetin miras kaldığını belirtti.
 
Bir zamanlar "Tanklarımın durduğu yer sınırlarımdır" diyen İsrail`in "direniş"in korkusundan dolayı sınırlarını beton duvarlarla çevirme acizliğine düştüğünü belirten Cens, "İsrail`in, Mavi Marmara Gemisine yaptığı saldırı ile Dünya halklarının gözünde rezil olmuştur. Yaptığı barbarlığa rağmen İsrail`i kınamayan Amerika ve israilin diğer işbirlikçisi küfür devletlerinin şerefi de, Mavi Marmara şehidlerinin ayakları altında kalmıştır" dedi.
 
Mavi Marmara saldırısının ikinci yıl dönümünde bile Gazze`nin hâla aynı sıkıntılar içinde olduğunu dile getiren Cens, "Onları o dehlizden kurtaracak olanlar ve onların imdadına yetişecek olanlar da yine ancak Müslümanlardır. Filistin`in özgürlüğüne kavuşması ve işgalci israilin haritadan silinmesi imkânsız değildir. Tüm Dünya zalimlerinin ağzına gem vurabilirler. Dünya Müslümanları iman, sabır ve kararlılık ile bunları pek ala başarabilirler. Bulundukları şehirden başlamak üzere İslam ümmetinin vahdeti ve İslami uyanışın yaygınlaşması için ihlâs, sadakat ve samimiyet ile aralarında muhabbeti gözeterek çalışmaları yeterlidir. Allah-u Teâlâ kendisi için çabalayıp didinenleri elbette aziz kılacak, elbette galip kılacaktır" ifadelerini kullandı.
 
Mavi Marmara saldırısının ikinci yıl dönümünde aziz şehidlere bir kez daha Allah-u Teâlâ`dan rahmet ve gıpta ettiğimiz şehid ailelerine de sabr-ı cemil dileyen Cens, "İslam Ümmetinin her bir ferdinin başı şehidleri ile diktir" dedi.
Cens açıklamasını, "Allah-u Teâlâ Mü`minlerin kalbinde Filistin ve Filistinli Müslümanların sevgisini artırsın. İşkenceci, katil ve cani siyonistlerin kalbinde de Müslümanların korkusunu artırsın. Onların ellerinden imkanları alsın ve kahr u perişan eylesin, onlara lanet yağdırsın, Amin!" şeklinde dua ile sonlandırdı.
(Veysi Demir-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir