• DOLAR 32.525
  • EURO 35.041
  • ALTIN 2437.831
  • ...
Şanlıurfa Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA- Şanlıurfa basınında yer alan bazı haber özetleri şöyle:
 
Şanlıurfa SEMBOL Gazetesi: Erdoğan Arena`da Gövde Gösterisi Yapacak

Futbol maçlarında Şanlıurfa spor`a ev sahipliği yapan GAP Arene Stadyumu`nda Pazar günü AK Parti`nin İl Kongresi yapılacak, 30 bin kişinin dolması beklenen GAP Arena`da ki kongreye katılacak olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, adeta gövde gösterisi yapacak.

Yalakalığı Beceremedim

Şanlıurfaspor açısından dün hareketli bir gün yaşandı. Şanlıurfa spor Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu, 2 Haziran`da yapılacak olan kongrede aday olmayacağını açıkladı.
 
İpekyol Gazetesi: Protokol Krizinin Diyeti Ödettirildi

Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Kemal Saraçoğlu, 2 Haziran`daki kongrede aday olmayacağını açıkladı. Saraçoğlu şampiyonluk maçında protokolde yönetimine yer ayrılmadığı gerekçesiyle aralarında gerginlik çıkan vali Güvenç ve Bakan Çelik ile buzları eritmek için `Bakan Çelik`ten talimat gelirse adaylıktan çekilirim` demişti. Önceki gece gereği istendi ve Saraçoğlu çekildi.

Ermeniler Lahmacuna Sahip Çıktı

Kendi mutfak kültürünü tescillemekte ağır davranan Şanlıurfa, bu kez lahmacunu kaybetmek üzere. Gaziantep`in çiğköfteyi tescillemesinin ardından bu kez lahmacunu sahiplenen çıktı.

Arpa ve Mercimekte Hasat Tamamlandı

Güneydoğu Anadolu Bölgesi`nde hasat mevsimi başladı. İlde arpa ve mercimek hasadı yer yer tamamlandı.
 
Şanlıurfa Olay Gazetesi: Memur Maaş Zammı Belli Oldu
4 milyon memur ve memur emeklisinin beklediği karar çıktı. Memur ve memur emeklisinin maaşlarına yapılacak zam belli oldu. Hakem Kurulu 2012 için yüzde 4+4, 2013 için yüzde 3+3 zam yapılmasını kararlaştırdı

Sürücü Belgesi İşlemleri İnternette

Şanlıurfa`da sürücü belgesiyle ilgili işlemlerde, 30 Mayıs Çarşamba gününden itibaren internet üzerinden randevu sistemine geçilecek. (Mehmet Demir-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir