• DOLAR 32.488
  • EURO 34.549
  • ALTIN 2474.421
  • ...
Konya Peygamber Sevdalılarından Teşekkür Ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA - Konya Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından 1 Mayıs Pazar günü yaklaşık 10 bin kişinin katılımıyla Konya merkez Karatay Kapalı Pazar yerinde düzenlenen "Alemlere Rahmet Hz. Muhammed (sav)" isimli kutlu doğum etkinliğinde göstermiş oldukları katkıdan dolayı ajansımızın da aralarında bulunduğu medya kuruluşları, kanaat önderleri ve esnaflara teşekkür ziyaretinde bulunuldu.

 

Teşekkür ziyaretinde bulunan kanaat önderlerinden Molla Ubeydullah Musillioğulları, "Yaptığımız bu tür etkinlikler verilen destekler sonucu böyle verimli geçmiştir. Verilen bu destekler Allah u Teâlâ`nın katında karşılıksız kalmayacaktır. Kardeşlerimizin bu tür destekleri daima bekliyoruz." şeklinde konuştu.

 

Ziyarette bulunanlardan Platform yetkilisi Nezir Tunç ise, "Peygamber Sevdalıları Platformu olarak desteklerini bizlerden esirgemeyen yazılı ve görsel medya kuruluşları, çağrımıza icabet edip programımıza katılan kanaat önderleri, sivil toplum kuruluşları ve etkinlik alanına ulaşım konusunda yardımlarını esirgemeyen başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere diğer özel firmalara teşekkürlerimi sunar ve ecirlerinin Allah katında kat kat verilmesini dilerim."ifadelerini kullandı.

Emrullah Araz, M. Sait Adiyaman - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir