• DOLAR 32.537
  • EURO 34.924
  • ALTIN 2430.16
  • ...
Ahde Vefa Mitingi Teşekkür Mesajı Yayınladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- Mustazaf Der`in yargı yolu ile kapatılmasını protesto etmek için 27 Mayıs`ta Diyarbakır İstasyon Meydanı`nda Ahde Vefa Mitingi`ni düzenleyen Ahde Vefa Mitingi Tertip Komitesi, yazılı bir açıklama yaparak, Mitinge katılan, emeği geçen, mitinge maddi ve manevi destek veren herkese teşekkür mesajı yayınladı.

 

Açıklamada, " Mustazaf gönüllere sevinç ve coşkuyu yaşatan, karşılıksız lütuf ve ikramlarda bulunan, sonsuz güç ve kudret sahibi Yüce Rabbimize hamdu senalar olsun" ifadelerine yer verilerek, 27 Mayıs`ta İstasyon Meydanı`nda tarihi bir günün yaşandığını ve yüz binlerce peygamber sevdalısının bir araya geldiği vurgusu yapıldı.

 

Yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Haksız ve hukuksuz bir şekilde kapatılan Mustazaf-Der`in yanında olduklarını haykırmak amacıyla Ahde Vefa adlı miting çağrımıza büyük bir teveccüh gösteren başta mitingin tüm aşamalarında olağanüstü bir özveriyle gecelerini gündüzlerine katarak çalışan tüm gönüllülere, maddi ve manevi her türlü desteği vererek bu zulme sessiz kalmayıp meydanı dolduran, aramızda olmak isteyip de katılma imkanı bulamayan herkesi katılmış olarak kabul ederek şükranlarımızı sunarız. Hepsinden Allah razı olsun."

 

Ahde Vefa Mitingi Tertip Komitesi yaptığı yazılı açıklamada ayrıca Mustazaflar Hareketi`nede değinerek, "Mustazaflar Hareketi`nin başta Ümmetin Yetimleri olan halkımıza olmak üzere tüm İslam ümmetinin mazlum ve mustazaflarının kurtuluşuna vesile olmasını şanı Yüce Rabbimizden dileriz" ifadelerini kullandı. (Osman İçli-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir