• DOLAR 32.412
  • EURO 35.286
  • ALTIN 2324.498
  • ...
Batman\'da Madde Bağımlılığı Toplantısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - 4. Madde Bağımlılığı ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Batman Emniyet Müdürlüğü binasında yapıldı. Toplantıya il protokolü, kurum müdürleri ve bazı STK temsilcileri katıldı.

 

Kurula başkanlık yapan Vali Ahmet Turhan, konunun ciddiyetine vurgu yaparak, kurul üyelerinden somut ve uygulanabilir çözümler sunmalarını istedi. Turhan; \"Batman\'da uyuşturucunun kullanımında artış gözleniyor. Bu konuda halkı bilinçlendirmeliyiz. Uyuşturucu sadece kullanan gencin ve ailenin değil toplumun geleceğini ortadan kaldırır\" ifadelerini kullandı.

 

Okulların tatile gireceğini ve bu yüzden birçok gencin boş zamanı olacağını bu yüzden de Kur\'an kurslarına, eğitime ve sportif faaliyetlere daha fazla önem verilmesi gerektiğini belirten Turhan, \"Kur\'an kurslarını cazip hale getirmeliyiz. Bunun yanı sıra yazın faaliyetlere devam etmeli bunlar olunca gençlerimiz dışarıda boş vakit geçirmeyecekler, uyuşturucu ile mücadelede bu konulara ağırlık vermeliyiz\" dedi.

 

Toplantıda Madde Bağımlılığı ile Mücadele Alt Komisyonunca yürütülen çalışmalarla ilgili kurula sinevizyon gösterimi yapıldı.

 

Toplantı Madde Bağımlılığı ile Mücadele Komisyonunca atılacak adımlar ile alınacak tedbirler ile ilgili karşılıklı görüş alışverişi ile son buldu. (Halid Coşkun, Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir