• DOLAR 32.549
  • EURO 34.834
  • ALTIN 2431.568
  • ...
SON DAKİKA
Hz.Ali`yi `İslam Düşünürü` Yaptı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu. Başbakan Erdoğan ve Ak Parti`ye sert eleştiriler yapan Kılıçdaroğlu, Erdoğan`ı eleştirirken bir de gaf yaptı.

Atanamayan öğretmenler konusunda Başbakan`ı eleştiren CHP lideri Hz. Ali`nin "Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum." sözünü hatırlattı. İslam dünyasının 4. halifesi Hz. Ali`nin adını bile anmadı. Adını anmadığı gibi bir de Allah`ın Aslan`ı olarak bilinen Hz. Ali`den islam düşünürü diye bahsetti. "Sokrat" diyen Kemal Kılıçdaroğlu Hz. Ali demedi.

"İSLAM DÜŞÜNÜRÜ HZ. ALİ"

Atanamayan öğretmenler bu ülkenin en önemli sorunu. Sayın başbakan öğretmenlere de laf etti, biliyorsunuz en son da kadın doğum uzmanı da oldu. Öğretmenler büyük paralar alıyormuş bir de tatil yapıyormuş. Öğretmeni bütün ülkeler baş tacı ediyor. Verdiğin 1.600 tl onu da başına katıyorsun. Öğretmene verdiği para yoksulluk sınırının altında. Bu öğretmen bazen simit satıyor, şoförlük yapıyor sen bu duruma düşürdün. Ünlü bir İslam düşünürü der ki, "bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum." (İslam düşünürü derken HZ. Ali`yi kast ediyor.) Bunlar bunu da yok saydılar.

Bu haberler de ilginizi çekebilir