• DOLAR 32.374
  • EURO 35.033
  • ALTIN 2326.03
  • ...
Haydi! Peygamber Sevdasına
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yani “Ben Peygamberi anamdan, babamdan, malımdan, canımdan daha çok seviyorum.” Diyenlerin programı. Yani “Bu aşk için Türkiye’nin diğer ucunda da olsam yine gelirim.” Diyenlerin programı...
 

Öyle bir program ki, yer ve gökten tutunda kâinatın en uzak noktasına kadar her yer buram buram peygamber kokusuyla dolacak. Gökteki meleklerden tutunda yerdeki insanlara kadar “Lailahe İllallah” tevhidini “Muhammeden Resulullah” tasdikini tekrar tekrar dillendirecekler.
 

Bu sevdayı gören ay tekrar ikiye bölünmek isteyecek. Bu sevdanın kokusunu alan ağaçlar tekrar kökleriyle beraber yürümek isteyecek. Bu sevdayı izleyen yıldızlar tekrar yeryüzüne inmek isteyecek. Bu sevdayı duyan gönüller muhacirvari bir şekilde bu sevdaya gelmek isteyecek. Bu sevdayla şad olan Diyarbakır ensarvari bir şekilde bu sevdaya kucak açacak.
 

Öyle bir program ki, bu programdan sonra Diyarbakır, Diyar-ı İslam olacak. O mahşeri kalabalık şeytanların kalplerine korku dolduracak. Peygamber sevdası kalplerden kolay kolay çıkmayacak. Doğudan batıya oradan kuzeye taa güneye kadar yurdumun dört bir bucağı Peygamber sevdasının nasıl bir şey olduğunu anlayacak. Bu sevda her yıl, her gün, her saat, her dakika, ve her an kalplerde yeşerecek.
 

Kamil Demiral / Adıyaman – Yaş: 22

Bu haberler de ilginizi çekebilir