• DOLAR 32.312
  • EURO 35.111
  • ALTIN 2308.616
  • ...
Kapının Kilitlenmesi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kapının kilitlenmesi Mustazaf-Der’i yıldırmak veya mensuplarının düşüncelerini, Peygamber Sevdalılarının ve Hüseyni sevdanın sonu olacağını düşünenlerin aklından şüphe etmemek mümkün değil. Değil kapımıza kilit vurmanız, ellerimizi ve ayaklarımızı bağlasınız da kanımızın son damlasına kadar bu yolun yolcusu olarak, bu kervanın izinden hiçbir şekilde vazgeçmeyeceğiz.

Adem’i Ahmet yapmak, Ahmet’i Mehmet yapmak çok zor değil. Zor olan gönüllere hakim olmaktır. Yapılan zulüm apaçık ortadadır. Bu ümmet Kerbelayı hiç unutmadı unutmayacak. O gün ki yezitlerin düşüncelerinin hala var olduğu hakka giden kervanın önüne set çekmek isteyen zalimlerin sonu şüphesiz ki cehennemdir. Ey ahiret tarlasını dikenlerle eken zalimler daha kaç Hüseyin’in kanını dökeceksiniz? Daha kaç Peygamber Sevdası olanların önüne geçecek baskı yapacaksınız? Ve daha kaç bacımızın okuma hevesini bitireceksiniz? Yapılan hiçbir züllümün bizi yıldıramayacağını artık bilmiş olmalısınız.

Önderimiz Muhammed Mustafa (s.a.v) ve gönlümüz de Hüseyni sevda oldukça batılın karşısında olacağız. İşgalci devletlerin Maraş’ta bir bacımızın başörtüsüne el uzattığı için Maraşlılar savaş başlatmıştır. Bu millet başörtüsüne uzatılan bir eli savaş sebebi saymıştır. Ve o milletin torunları nasıl olurda savaş nedenini unutup aynı hareketi kendi bacısına yapıyor bunu anlamak gerçekten çok güç.

Başörtü Allah’ın emridir. Peygamber sevdalısı olarak tüm Müslüman bacılarımız için yapılan bu zülümün karşısında hiçbir şekilde taviz vermedik vermeyiz. Yeryüzünün her karesinde Allah’ın belirtmiş olduğu kanunları hakim oluncaya kadar mücadelemize devam edeceğiz.

Mustazaf- Der’in kapatılmasını ve başörtüsüne yapılan haksızlıkları kınıyor ve lanetliyoruz.

Adem Taşçı / Şanlıurfa (Hilva) / Yaş:20

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir