• DOLAR 32.446
  • EURO 34.469
  • ALTIN 2479.506
  • ...
Tarsuslu Gençten 2 Aydır Haber Alınamıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN-Tarsus`un Mithatpaşa Mahallesi 2805 sokak 22 nolu evde bundan yaklaşık 2 ay önce sabah evden işe gitmek için ayrılan Murat Budancamanak`tan(28) bir türlü haber alınamıyor.

2 ay boyunca oğlunu her yerde aradığını belirten ve oğlunun hayatından endişe eden baba Dursun Budancamanak, oğlunun hiç kimseyle bir sorunun olmadığını belirti.

Oğlunun bulunmaması nedeniyle gözlerine uyku girmediğini belirten baba Dursun Budancamanak, "Ne bizim ailemizin ne de oğlumuzun hiç kimse ile bir sorunu olmadığı gibi oğlum ve bizim aramızda da bir sorun bulunmuyordu. Oğlum kendi halinde işine gücüne bakan birisi idi. Her hangi bir kötü alışkanlığı da bulunmuyordu. 2 ay önce sabah eşine, işe gideceğini söyleyip çıktı. Bir daha kendisinden haber alamadık. Çalmadığımız kapı aramadığımız yer kalmadı. Oğlumuzun hayatından endişe ettiğimizden dolayı gözlerimize uyku girmiyor. Buradan herkese sesleniyorum lütfen oğlumu gören, bilen, duyan varsa ne olur (324) 625 17 40 nolu telefonu arasınlar."diyerek oğlundan haberdar olan vatandaşların kendilerini aramalarını istediler.

Öte yandan evli ve bir çocuk babası Murat Budancamanak`ın bulunması için, emniyet güçleri de aramalarını devam ettiriyor.

A. Hakim Kurt-Halil Gültekin-İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir