• DOLAR 32.58
  • EURO 34.916
  • ALTIN 2440.432
  • ...
Peygamber Sevdalıları`ndan Teşekkür Ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA- Peygamber Sevdalıları Platformu; 16 Nisan cumartesi günü Mimarsinan Açıkhava Anfi Tiyatrosunda düzenlenen " Âlemlere Rahmet Hz Muhammed (sav)"isimli Kutlu Doğum Etkinliğinde göstermiş oldukları katkıdan dolayı Seyhan Otobüsleri, Barkal, İtimat gibi şehir içi minibüs kooperatiflerine teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdi.

 

Kutlu Doğum Etkinliği`nde minibüslerine duyuru afişleri asan veyahut bizzat araçlarıyla programa katılımcıları taşıyan minibüs kooperatif yetkilileri ile araç sahipleri ve şoförlerine ayrı ayrı teşekkür eden ziyaret heyeti, yanlarında getirdikleri çeşitli hediyeleri katkı sahiplerine takdim ettiler.

Ziyaret esnasında konuşan Platform yetkilisi Selahaddin Yeniay; "Peygamber efendimizin kutlu doğumu münasebetiyle yapılan etkinliğimiz on binlerin katılımı ile gerçekleşti. Sizler de araçlarınızla yaptığınız katkı çerçevesinde bu hayra ortak oldunuz. Allah hayırlarınızı kabul etsin."diyerek Peygamber Sevdalıları Platformu`nun gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında kısaca bilgiler sundu.

Yapılan ziyaretten oldukça memnun kaldıklarını belirten minibüs kooperatifleri yetkilileri, böyle bir hayırlı çalışmada katkı sunabilmiş olmaktan duydukları mutluluğu dile getirdiler. Önümüzdeki yıllarda da yapılacak etkinliklere aynı şekilde destek vereceklerini belirttiler.

Ayhan Kaya - İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir