• DOLAR 32.571
  • EURO 34.89
  • ALTIN 2429.47
  • ...
`Mustazaflar Hareketi Mübarek Olsun`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-Genel Merkezi Batman`da bulunan Mustazaflar Cemiyeti dün Diyarbakır`da "Ahde Vefa Mitingi"nde açıklanan "Mustazaflar Hareketi" ile ilgili açıklama yaptı. Mustazaflar Cemiyeti Genel Başkanı Abdurrahman Cens adına yapılan açıklamada, "Mustazaf-Der`in kapatılmasından sonra misyonunu siyasi bir oluşum olarak sürdüreceğini duyuran "Mustazaflar Hareketi" mübarek olsun, kutlu olsun. Allah-u Teala bu hareketi hayırlara vesile kılsın" denildi.
 
"Mustazaflar Hareketi"nin İslam kardeşliğinin yeniden ihyası ve mazlum halkımızın sesi ve hamisi olmasını Yüce Allah`tan diliyoruz." denilen açıklamada, "Ümid ediyoruz ki bu İslami hareket; çıkar, rant ve tahakküm basitliğine düşen siyasete artı bir değer katacak ve hem İslami, hem de insani bu hareketle, sadakat ve dürüstlük, hakkaniyet ve adalet asıl manalarına kavuşacaktır" ifadeleri kullanıldı.
 
Açıklamanın sonunda " `Mustazaflar Hareketi` tüm halkımıza ve İslam alemine hayırlar getirsin, hayırlara vesile olsun" dileğinde bulunuldu. (Veysi Demir-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir