• DOLAR 32.562
  • EURO 34.858
  • ALTIN 2425.552
  • ...
Bingöl Genç`te Nöbetçi Kuyumcu Dönemi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Geçtiğimiz aylarda Bingöl Kuyumcular Derneği Başkanlığı`na seçilen M. Yaşar Devran, Gençli Kuyumcular ile bir toplantı düzenledi. Gençli Kuyumcuların sıkıntılarını dinleyen Devran, düzenlediği toplantıda kuyumcularla birlikte yeni kararlar aldı.
 
Genç`te Nöbetçi Kuyumcu Dönemi Başlıyor
Çeşitli kararların alındığı toplantıda, Genç`te Cumartesi günleri öğleden sonra nöbetçi kuyumcu uygulamasına gidilerek, sadece bir kuyumcu açık olacak. Düzenlenen toplantıda konuşan Bingöl Kuyumcular Derneği Başkanı M. Yaşar Devran, "Bingöl merkezde aldığımız kararı Genç`te aldık ve bu haftadan itibaren hayata geçireceğiz. Kuyumcu arkadaşlarımızla ortaklaşa aldığımız bu karar sonucunda cumartesi günleri öğleden sonra sadece bir kuyumcu açık olacak. Aldığımız bu kararı buradan tüm kamuoyuna duyurmak istiyoruz`` dedi.
 
Kuyumcularda Elektronik Fiyat Panosu Olacak
Bir diğer yeni uygulamanın da Elektronik Fiyat Panosu olacağını söyleyen Devran, "Yine bu kararı da daha önce Bingöl`de almıştık. Bu karar ile birlikte müşterilerimiz fiyatları elektronik panoda görebilirler. Bu uygulamamız da en yakın zamanda hayata geçecek" ifadelerini kullandı. (Nihat Kanat - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir