• DOLAR 32.563
  • EURO 35.023
  • ALTIN 2434.268
  • ...
Halk Ahde Vefa Gösterdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Mustazaf Der`in yargı kararıyla kapatılmasına tepkilerin en büyüğü bu gün İstasyon Meydanını hınca hınç dolduran halktan geldi. Ahde Vefa mitinginin başlamasına saatler kala İstasyon Meydanına insan seli akarken mitingin başladığı saat 16.30`da meydanda mahşeri kalabalık oluştu. Zaman zaman izdihamın yaşandığı mitingde fenalık geçiren vatandaşlara sağlık ekipleri müdahalede bulundu.
 
Halk Mustazaf Der`e Sahip Çıktı
Yaptıkları yardımlar, düzenledikleri etkinliklerle her zaman halkın yanında olduğunu gösteren ve halka hizmette zaman mefhumunu bir kenara bırakıp gece gündüz demeden vatandaşların dertlerine derman olmaya çalışan Mustazaf Der gönüllülerini, halk bağrına bastı. İstasyon Meydan`ını dolduran yüzbinlerce kişi sık sık tekbirler getirerek ve sloganlar atarak Mustazaf Der`in kapatılmasını kınadı.
 
Kapatılan Mustazaf Der`in başkanı Av. Hüseyin Yılmaz`ın miting sırasında yaptığı konuşmada, yollarına siyasi bir oluşumla devam edecekleri yönündeki açıklamaları ise, meydanı dolduran mahşeri kalabalıkta görülmemiş bir coşku meydana getirdi.
( İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir