• DOLAR 32.572
  • EURO 34.926
  • ALTIN 2439.874
  • ...
İzmir`de Kaza: 1 Ölü, 1 Yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Çarpışmanın etkisiyle motosiklet 30 metre sürüklendi. Kalburcuoğlu, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı kalp masajı sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Arkasında oturan Veysel Karataş ise ağır yaralandı.


Kaza, saat 01.00 sıralarında Kamil Tunca Bulvarı Fazılpaşa Kavşağı`nda meydana geldi. E.H. (19), yönetimindeki 35 EMV 28 plakalı panelvan tipi araç, otogar istikametinden şehir merkezi yönüne doğru seyir halindeyken, yan yoldan bulvara çıkan ve üzerinde Bahri Kalburcuoğlu (62) ile Veysel Karataş`ın (32) bulunduğu 35 PF 872 plakalı motosiklete çarptı.


Çarpmanın şiddetiyle motosiklet yaklaşık 30 metre sürüklenirken, Kalburcuoğlu ve Veysel Karataş kanlar içerisinde yerde kaldı. Olayı gören vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralıları Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne kaldırdı. Yaralılardan Bahri Kalburcuoğlu kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Veysel Karataş`ın ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Karataş`ın sağlık durumunun da ciddi olduğu belirtildi. Kazanın ardından otomobil sürücüsü E.H. polis tarafından gözaltına alındı.

Çevre sakinleri aynı yol üzerinde daha önce de defalarca trafik kazası meydana geldiğini ve bu kazaların trafik ışıklarının gece saatlerinde ikaz modunda yanmasından kaynaklandığını dile getirdi. Polis, olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir