• DOLAR 32.435
  • EURO 34.859
  • ALTIN 2478.352
  • ...
Mustazaf-Der, Güllü Çevik, İslam Ve Ben
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hamd alemlerin rabbi olan Allah’a Salat ve selam Hz. Muhammed (SAV ) ‘e onun pak ve temiz ailesine, Ashabına ve bütün Müslümanların üzerine olsun…

İslamiyet’i tam olarak yeni yaşamaya başlamış bir bayanım. Bunda Allahın izniyle Mustazaf-Der’in payı çok büyüktür. Mustazaf-Der olmasaydı belki de hala kulluk bilincinin tam olarak farkında olmadan yaşıyor olacaktım. Toplumun bilinçlenmesinde Mustazaf-Der in çok büyük bir rolü vardır. Örneğin daha önce de alış-veriş için gittiğim bir mağazaya tesettürlü olarak tekrar gittim. Önce ki gidişime nazaran daha bir saygıyla karşılandım. Daha önce tesettürlü hanımlara nasıl davranıldığına şahit olmuştum. Bu da demek oluyor ki Mustazaf-Der’in çabaları sadece ferdi olarak değil toplumsal olarak da meyve veriyor.

Elbette Mustazaf-Der bu kadar ihlâslı bir çalışma yaparken bazılarının çıkarlarına ters düşecekti. Elbette bazılarının hedef tahtası olacaktı. Bazıları düğmeye basacaktı tabii ki.

Ve öyle de oldu. Mustazaf-Der in kapısına kilit vuruldu. Gösterdikleri (daha doğrusu gösteremedikleri )  gerekçeler hiç de inandırıcı değil. Aslında tek bir sebep var onu da söylemeye cesaretleri yok. Allah’ın dinine, İslamiyet’e olan tahammülsüzlükleridir.

İslamiyet’e hizmetten başka amacı olmayan Mustazaf-Der yöneticileri, Peygamber Sevdalıları..! Birileri sizinle uğraşıyorsa bilin ki bu sizin ihlâslı çalışmanız ve başarınızdandır.

Ne olursunuz! Yorulmayın, üzülmeyin, gevşemeyin inanın çok başarılısınız. İslamiyeti Nisan ayında yani kutlu ayda hakkıyla yaşamaya başladım. Peygamber Sevdalıları platformunun 22 Nisan’da İstasyon Meydanı’nda düzenlemiş olduğu Kutlu Doğum programında 1 milyon Peygamber Sevdalısı ile bu heyecanı yaşamak bana son derece güven ve huzur verdi.

Sayımız artıyor, vatandaşımız sizinle bilinçleniyor. Sadece Nisan ayında değil Mayıs ayında da buram buram Peygamberi Sevda kokuyor. İnşallah bu çalışmalarınız devam eder de yılın on iki ayına Asrı Saadet kokusu yayılır bu coğrafyaya. 

Bir de Güllü Çevik ablama değinmek istiyorum.

Bu mücahide ablam, tesettürden dolayı 2 yıl 6 ay hapis cezası aldı. Güllü Çevik ablamı gösterdiği kararlılığından dolayı tebrik ediyorum ve bize ön ayak olup kararlı duruşuyla bize cesaret verdiği için ondan Allah razı olsun, diyorum. Güllü Çevik ablam bilsin ki bu kararlı mücadelesinden dolayı tesettüre ve başörtüsüne daha duyarlı olan bayanlarımızın sayısı arttı. Ben de bunlardan birisiyim

 Son olarak…

Selam olsun Mustazaflara, selam olsun Peygamber Sevdalılarına, selam olsun şehit Ubeydullah‘a,  selam olsun Güllü Çevik ablama, selam olsun Allah rızası için çabalayıp hakkında 132 yıl hapis istenen ağabeylerime, selam olsun Hüseyinlere…

Meryem Çiftkardeş/ Şanlıurfa

Bu haberler de ilginizi çekebilir