• DOLAR 32.554
  • EURO 35.044
  • ALTIN 2425.598
  • ...
BATMAN - MÜSİAD 6. Bölge Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı, MÜSİAD Batman Şubesi`nin ev sahipliğinde Bozooğulları Oteli toplantı salonunda saat:10.30-16.30 saatleri arasında gerçekleştiriliyor.
 
MÜSİAD Yurtiçi Teşkilatlanma Komisyonu tarafından MÜSİAD üyeleri arasında ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi ve ticari verimliliğin geliştirilmesi amacıyla düzenlenen toplantıya, MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Kaan, Yurtiçi Teşkilatlanma Başkanı Eyüp Uğur, MÜSİAD Batman Şube Başkanı Suat Özdemir, Batman, Adıyaman, Diyarbakır, Elazığ, Malatya, Mardin, Şanlıurfa ve Van şube yönetim kurulu üyeleri katıldı.
 
Toplantıda açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Batman Şube Başkanı Suat Özdemir, "Ticari ilişkilerimizin gelişmesi ve yakın tarihte açıklanan teşvik yasasındaki fırsatlardan büyük oranda faydalanmak adına öncelikle bölgemizde bulunan şubelerimiz yatırım yapabilecek sektörlerle ilgili çalışmaları büyük bir özveriyle hazırlayıp bölgemizdeki tüm şubelerimizle paylaşması yatırımı düşünen üyelerimize yol gösterecektir" dedi.
 
MÜSİAD Genel Merkezi`ni Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Kaan`ın temsil ettiği toplantı, MÜSİAD üyelerinin ürün ve hizmetlerini sergileyecekleri MÜSİAD Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı`na Yeni Teşvik Sisteminde öne çıkan 6. Bölge illerinden de çok sayıda işadamı da katıldı.(Veysi Rüzgar - İLKHA)