• DOLAR 32.605
  • EURO 34.842
  • ALTIN 2494.457
  • ...
Van Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN- Van`da yayın yapan bazı gazetelerden öne çıkan haber başlıkları.

Van Olay Gazetesi:
"Bu Zulümlere Yabancı Değiliz"
Mustazaf-Der`in kapatılması ve Gaziantep`te Güllü Çevik`in kızının başörtüsüyle okumasını istediği için 2 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılması bugün Cuma namazı çıkışı 3 ayrı camide STK`larca kınanarak basın açıklaması yapıldı.

Çiçek`ten Uludere Açıklaması
TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Uludere iddialarıyla ilgili olarak, "Hep beraber bu soruşturmaların ve çalışmaların sonucunu bekleyelim, ondan sonra bu işleri derli toplu, bütün boyutuyla konuşmakta fayda var" dedi.


Vanpostası:
İş Bankası Genel Müdürü Bali`den YYÜ`ye ziyaret
Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) öğrencileri için 300 kişilik lüks yurt yaptıran İş Bankası`nın Genel Müdürü Adnan Bali, Rektör Prof. Dr. Peyami Battal`ı makamında ziyaret ederek inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Van Müftüsü Arvas`tan Depremzedelere Çağrı, Çadırları Kızılay`a Geri Verin
Van Müftüsü Nimetullah Arvas Cuma vaazında depremzedelerden, evlerinde sakladıkları çadırları Kızılay`a geri vermelerini istedi.

 

Vangölü Ekspres:
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi`nde Mezuniyet Coşkusu
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi`nde (YYÜ) eğitim-öğretim gören bir gurup öğrenci, düzenlenen törenle kep fırlatarak mezun oldular.

Gürpınar`da "Bilim ve Teknoloji Şenliği"
Gürpınar`da düzenlenen``Bilim ve Teknoloji Şenliği`` renkli görüntülere sahne oldu.

 

Vanhaber:
YYÜ 2011-2012 Dönemi Mezuniyet Coşkusu
Yüzüncü Yıl Üniversitesi`nde (YYÜ), 2011-2012 eğitim ve öğretim yılının tamamlandığı bazı fakülte ve yüksekokullardaki son sınıf öğrencileri, törenle mezuniyet belgelerini aldı.
Van 75 Yıl Toplum Merkezi Etkinliklerine Ara Vermeden Devam Ediyor
Van Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü`ne bağlı Yalım Erez mahallesinde bulunan 75. yıl toplum merkezi, depremin ilk günlerinden beri etkinliklerine ara vermeden devam ediyor.

 

Gazetevan:
Van`da göçük: 3 yaralı

Van`da, depremde hasar gören bir evin yıkımı sırasında meydana gelen göçükte 3 kişi yaralandı.

 

Medyavan:
Gürpınar`da ``Bilim ve Teknoloji Şenliği``
Hükümet Konağı önünde düzenlenen şenliğe Kaymakam Nurullah Kaya ile eşi Sümeyra Kaya, Belediye Başkanı Fuat Yaşar Atan, Van Adli Yargı Komisyonu Başkanı Kerem Küçük, kurum amirleri vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.(Fırat Arslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir