• DOLAR 32.507
  • EURO 34.978
  • ALTIN 2430.558
  • ...
Adana Basınından Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Adana\'da 26 Mayıs 2012 Cumartesi yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

 

İLKHABER GAZETESİ: İhracatta Irak Rüzgarı
Adana\'da 20121 yılı Ocak ayında gerçekleşen ihracat, bir önceki yıla göre 6.6\'lık artış göstererek 1138 milyon dolara ulaşırken aynı dönemde en fazla ihracat yapılan ülke 67.6 ile Irak oldu.

Mustazaf Der Üyelerinden Kapatma Kararına Protesto
Mersin\'de Mustazaf Der üyeleri, Yargıtay\'ın derneklerinin kapatılmasına yönelik kararını onamasını protesto etti. Cuma namazı sonrası Ulu Cami önünde toplanan dernek üyeleri, sık sık tekbir getirerek slogan attılar.

 

EKSPRES GAZETESİ: Mavi Marmara Baskını Davası
Mavi Marmara baskınında eşi,niş kaybeden Çiğdem Topçuoğlu, İsrail hükümetinin davayı geri çekmeleri karşılığında mağdurlara 6 milyon dolar teklif ettiği iddialarıyla ilgili olarak teklifin ahlaksız olduğunu ancak kendilerine böyle bir teklif sunulmadığı gibi İsrail\'in buna cesaret edeceğine inanmadığını söyledi.

 

ADANA HABER GAZETESİ: Şahin\'in Yerine Çelik Göreve
Uludere Operasyonu konusunda yaptığı açıklamayla Başbakan\'ı kızdıran İçişleri Bajkanı gözden düştü. Başbakan Yardımcısı Hüseyin Çelik ise; \" Sayın Bakanın bu yaklaşımını ve üslubunu doğru bulmuyoruz\" şeklinde sert açıklaması ile Bakan Şahin\'i eleştirdi.

ABD\'li Askere Kene Uyarısı
İncirlik Hava Üssü\'nde görevli ABD\'li asker ve ailelerine , yaz mevsiminde başta kene olmak üzere pire ve sivrisinek ısırması sonucu ortaya çıkan hastalıkları önlemek için uyarılarda bulunuldu.

 

5 OCAK GAZETESİ: Dayakçı Koca Şikayete Giden Eşini Darp Etti.
Adana\'da kocasının kendisini dövdüğü için adliyeye şikayete giden kadın, eşi tarafından yolu kesilerek darp edildi.
(Ayhan Kaya-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir