• DOLAR 32.571
  • EURO 34.905
  • ALTIN 2437.781
  • ...
Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK - Eğitim ve öğretimlerine devam eden Şırnak birincisi, Türkiye 35`cisi olan Muhammet İhsan Silinç, yine Şırnak genelinde ikinci olan Velat Kurt, üçüncü olan Mehmet Gündüz, dördüncü olan Salih Ataker ve beşinci olan Mehmet Salih Eren Şırnak Valisi Vahdettin Özkan tarafından dizüstü bilgisayar ile ödüllendirildiler.


Vali Özkan yaptığı konuşmada, öğrencileri ve velilerini tebrik ederek,"Azimli ve kararlı bir şekilde çalışıldığında başarılı olunabileceğini öğrencilerimiz bizlere gösterdiler. Bu başarıya ulaşmada izlenen yol göz önünde bulundurularak, diğer öğrencilerimizde başarılardan ilham almalı ve gayretlerini bu yönde sürdürmeleri gerekir.

Şırnak`ın da Türkiye genelinde derece yapmış örnek öğrencilere sahip olduğunu görmek ve eğitime yapılan yatırımların meyvelerini bu şekilde almak bizleri çok mutlu ediyor. Bundan sonra da kamunun eğitim alanındaki yatırımları hız kesmeden devam edecek ve bizler de bunun takipçisi olacağız. Eğitim faaliyetlerine, kamunun yanı sıra özellikle öğrenci velilerimiz ile hayırsever vatandaşlarımızın da destek olması ile birlikte bu başarıların daha fazlasına tanıklık edeceğimize inanıyorum." dedi.


Konuşmasının ardından dereceye giren başarılı öğrencilere Vali Vahdettin Özkan tarafından hediyeleri verildi. (Abit Dündar - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir