• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Kültür Şenliğinde `Van Depremi` Vurgusu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Fen Lisesi öğrencileri, sene sonu yaklaşırken kültürel bir etkinlik düzenledi. Yeni Kültür Merkezinde düzenlenen "Geleneksel Kültür Şenliği" Programına okul idarecileri, öğretmenler, öğrenci velileri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

 

Programı, Okul tiyatro grubundan sorumlu Edebiyat Öğretmeni Emrullah Dal sundu.

 

Programda çeşitli oyunlar ve şiirlerle izleyenleri coşturan öğrenciler, davetlilere renkli dakikalar yaşattı. Programın son kısmında ise öğrenciler, izleyenleri duygulandırdılar. "Kim Beş yüz Milyar İster" İsimli televizyon yarışmasının uyarlandığı programa "Van" vurgusu damgasını vurdu. Van depremi ve Vanlıların hatırlatıldığı programda duygulu anlar yaşandı. Kimi izleyicilerin gözyaşına hakim olamadığı görüldü.

 

Programın sonunda konuşan, Okul müdürü İsmail Sırrı Tekin; "Okulumuz öğrencileri sadece bilimsel alanlarda değil hem sosyal, hem de kültürel alanlarda da iyi işler yapmaktadır. Bu gece de bunun en güzel örneklerinden birini sundular. Bizlere bu gece farklı duygular yaşatan öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi canı gönülden tebrik ediyorum." dedi. (Fatih Akgül, M. Enes İmir - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir