• DOLAR 32.586
  • EURO 35.021
  • ALTIN 2422.939
  • ...
Erdoğan`dan Sert Tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AMASYA - Partisince düzenlenen mitingde konuşan Başbakan Erdoğan 1 polisin hayatını kaybettiği bir polisin de yaralandığı saldırıya sert tepki gösterdi.

 

Erdoğan konuşmasında,``Bu namert eller, demokrasi mücadelesine inanmayan bu karanlık zihniyetler, bunlara ne dersek deyiniz, bu teröristler, bu ayrımcı güçler, sandıkta meselelerini halledemeyeceğini anlayanlar, ancak bu yollarla netice alacaklarını zannediyorlar`` ifadelerini kullandı.

 

"Yola Menderes`in ifade ettiği gibi kefen giyerek çıktık" diyen Erdoğan,"Allah`ın kader planında bizler için koymuş olduğu ömrü, tayin ettiği ömrü, kimsenin kısaltmaya veya uzatmaya gücü yetmez. Halka hizmetin hakka hizmet olduğuna inanarak biz bu yola çıktık ve 789 bin kilometrekarelik bu vatan topraklarını biz kimseye böldürtmeyeceğiz. 74 milyonu asla bir birine düşürmemek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz, göstereceğiz.

Ama buna inanmayanlar her zaman olacaktır. Tıpkı Habil ile Kabil nasıl ki birbirlerini kıskanarak, ne yazık ki o zaman Kabil kardeşi Habil`i öldürerek bir düşmanlık başladıysa, bir haset, bir kin başladıysa insanlık boyunca bu olacak biz bunu da biliyoruz. Fakat istiyoruz ki bu vatan toprakları üzerinde kin olmasın, haset olmasın, fesat olmasın, fitne olmasın" şeklinde konuştu.

İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir