• DOLAR 32.591
  • EURO 34.82
  • ALTIN 2508.478
  • ...
Haliç Köprüsü`ndeki Sorun Trafiği Felç Etti!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Haliç Köprüsü`nün Edirnekapı-Okmeydanı istikametindeki (orta-eski köprü) mesnetlerinde meydana gelen oynamadan dolayı bazı şeritlerin trafiğe kapalı olması nedeniyle D-100 karayolu, TEM otoyolu ve sahil yolunda trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Bütün gün yoğunluğunu sürdüren Avcılar-Mecidiyeköy arasındaki trafik akışı, zaman zaman durma noktasına geliyor.

Ambulansların ilerlemekte güçlük çektiği yoğun trafikte, taksi şoförleri de araçlarını yolun kenarına çekerek, trafiğin rahatlamasını bekliyor.

Edirnekapı-Boğaziçi Köprüsü istikametindeki köprü yolu ise halen trafiğe kapalı durumda bulunuyor.

Taksi şoförü İrfan Miral, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bütün gün yolcularını en yakın metro, metrobüs ve tramvaya duraklarına, deniz otobüsü veya vapur iskelelerine bıraktığını, başka alternatifinin olmadığını söyledi.

Miral, şunları kaydetti:

``Sultanahmet`e gitmek isteyen müşterimi tramvay durağında indirdim. Ona böyle daha hızlı ve kolay gideceğini söyledim. Trafik sıkışıklığı, İstanbul`un her yerine yansımış durumda. E-5 trafiği Şirinevler`den, havalimanından itibaren tıkalı, E-6, Halıcıoğlu, Maslak trafiği tıkalı. Bu sıkışıklık, ara sokaklara ve mahalle aralarına bile yansımış. Arabaları yolun kenarına çektik, nereye gideceğiz diye düşünüyoruz. Yolcu geliyor, gidemiyoruz. Tramvaya, metrobüse binmesini söylüyoruz. Bugünkü kazancımız, aracın yakıt masrafını bile karşılamaz.``

Taksi şoförü Adnan Yağcı da trafik yoğunluğundan dolayı bugün çalışamadıklarını ifade ederek, ``Gidecek hiçbir yer yok, biz de araçları çektik bekliyoruz. Hala özel otomobili ile trafiğe çıkan insanları anlayamıyorum`` diye konuştu.

AA


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir