• DOLAR 32.375
  • EURO 34.957
  • ALTIN 2325.76
  • ...
KPSS`ye Başvurular Haftaya Başlıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ANKARA -ÖSYM`den yapılan açıklamada, KPSS`nin lisans düzeyinde, sadece A Grubu ve Öğretmenlik kadroları için, il merkezleri ile Lefkoşa`da, 9 Temmuz Cumartesi sabah ve öğleden sonra, 10 Temmuz Pazar sabah ve Pazar öğleden sonra olmak üzere dört oturumda yapılacağı belirtildi.


Açıklamaya göre, 2011-KPSS sonuçları B Grubu Kadrolar için kullanılmayacak. Bu nedenle, 2011-KPSS`ye sadece A Grubu ve Öğretmenlik Kadrolarına atanmak isteyen lisans mezunları ile bir lisans programından mezun olabilecek durumda olan adaylar girecek.


2011-KPSS`ye başvurma işlemleri, 9-25 Mayıs 2011 tarihleri arasında yapılacak. Başvurular, başvuru merkezlerince yürütülecek. Başvuru merkezleri ÖSYM`nin "http://www.osym.gov.tr" internet adresinde yayımlanacak.
Sınava katılmak isteyen adaylar, Kılavuz ile Aday Bilgi Formuna, başvurma süresi içinde ÖSYM`nin "http://www.osym.gov.tr" internet adresinden ulaşabilecek. Kılavuz dağıtımı ve satışı yapılmayacak.


2011-KPSS Kılavuzunda başvurma, sınav, değerlendirme ve yerleştirme ile ilgili ayrıntılı bilgiler yer alacak. Sınava başvuracak adayların bu kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekiyor.

AA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir