• DOLAR 32.51
  • EURO 34.973
  • ALTIN 2432.484
  • ...
Liberman İngiltere`de Protesto Edilecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İngiltere`deki Filistinliler Forumu ve Siyonist işgal rejiminin ırkçı politikalarına karşı olan İngiliz örgütler bugün (22 Mayıs Salı) Siyonist ırkçılığın simge isimlerinden Siyonist Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman`ı protesto için gösteri düzenleyecek.

Siyonist Dışişleri Bakanı Lieberman`ın Londra`da Yahudilerin yoğun olarak yaşadığı Hendon bölgesindeki The Pillar Hotel`de, Filistinlilere yönelik etnik temizlik programları yürüten Yahudi Milli Fonu yararına yardım amaçlı düzenlenen davette konuşması bekleniyor.

Filistinliler Forumu halkla ilişkiler ve medya sorumlusu Zahir Beyravi, İngiltere`de birçok kesimin Lieberman`ın Londra ziyaretine karşı olduğunu ifade ederek, Siyonist Dışişleri Bakanı`nın ziyaretinden rahatsız olanlar arasında Yahudi ve solcu örgütlerin de bulunduğunu söyledi.

Beyravi, Yahudi örgütlerinin Siyonist Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman`ın fanatik ve ırkçı görüşleri nedeniyle kendilerini İngiltere`de zor duruma düşürdüğüne işaret ederek Lieberman`ın ziyaretine açıkça karşı çıktıklarını belirtti.

İngiliz Dışişleri Bakanı`nı ve hükümet yetkililerini Lieberman`la görüşmemeye davet eden Beyravi, Siyonist Dışişleri Bakanı`yla yapılacak görüşmelerin İngiltere`de yaşayan Filistinliler ve Siyonist işgal rejiminin ırkçı politikalarına karşı çıkanlara yönelik provokatif bir davranış olacağını ifade etti.

filistin haber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir