• DOLAR 32.573
  • EURO 34.903
  • ALTIN 2437.984
  • ...

VAN- TOBB'un Ankara'da bulunan genel merkezinde Türkiye'nin her yerinden oda ve borsaların açtığı standlar büyük ilgi gördü. Van Ticaret ve Sanayi Odası ve Van Ticaret Borsası'nın ortak organizasyonu ile açılan Van standında konuklara Van kahvaltısı ikram edildi. Büyük ilgi gören Van standını Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve genel kurula katılan oda ve borsa başkanları ziyaret etti. Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu ve Van Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hasan Yergin, standı ziyaret eden konuklara lavaş ekmek arasında bal kaymak ve otlu peynir ikram etti.

 

Gün boyu süren etkinlikte Van Ticaret ve Sanayi Odası ve Van Ticaret Borsası'nın standı ziyaretçi akınına uğradı. Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu, TOBB'un 67. Genel Kurulu'nda Van standı açarak konuklarımıza geleneksel Van Kahvaltısı ikram ettiklerini söyleyerek, "Van'da hayatın normalleştiğini ve yaz sezonunda ilimize gelecek konuklarımıza Van'ın hazır olduğunu göstermek için stand açtık.

 

Katılımcıların yoğun ilgisi ile karşılaştık. Van Ticaret Borsası ile ortak açtığımız Van Standına Sayın Meclis Başkanımız Cemil Çiçek, Sayın Gümrük ve Ticaret Bakanımız Hayati Yazıcı ve TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu da teşrif ettiler. Bugün burada Van'da hayatın normalleştiğini ve Van'ın eski güzel günlerine kavuşacağını bir kez daha gördük. Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, TOBB Genel Kurul Delegeleri, Van Ticaret Borsası Yönetimi ile birlikte Van'ı yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı TOBB Genel Kurulu'nda en iyi şekilde temsil ettik." açıklamasında bulundu.

 

TOBB genel kuruluna katılan Van Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hasan Yergin, TOBB Genel Kuruluna Genel Kurul Delegesi Ömer Faruk Kasapoğlu ve Genel Sekreter Ali Kasapoğlu ile birlikte katıldıklarını belirterek, "Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte Van kahvaltısı sunumu yaptığımız standımıza yoğun ilgi gösterilmesi bizleri son derece memnun etti. İlimizin önemli bir markası haline gelen kahvaltımızı bundan sonra da tanıtmaya devam edeceğiz." dedi. (Sedat Karatay-İLKHA)