• DOLAR 32.379
  • EURO 34.968
  • ALTIN 2325.646
  • ...
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 165. Yaşını Kutladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Tapu ve Kadastro Teşkilatı'nın kuruluşunun 165. yılı düzenlenen çeşitli etkinliklerle Van'da da kutlandı. Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Cevdet Kılıç, kurum personeli ile birlikte Vali Münir Karaloğlu'nu makamında ziyaret etti.

 

"Vatandaş Hizmetlerden Memnun"
Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Cevdet Kılıç, Vali Karaloğlu'na kurumun çalışmaları hakkında kısa bir bilgi verdi. Tapu sicil müdürlüğüne gelen vatandaşın işlemlerinin hızlı bir şekilde tamamlanması için ellerinden gelen her türlü hizmetin sunulduğunu kaydeden Kılıç: "Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğümüz, vatandaşların resimlerini çekeceği foto kabinlerini hizmete sundu. Böylelikle banka işlemleri haricindeki tapu işlemleri rahatlıkla yapılabilmekte. Ayrıca işlem yapmak için bekleyen vatandaşlarımıza sıcak ve soğuk içeceklerden ikram edilmekte" dedi.

 

"Vatandaş Tapu'da Kendisini Birinci Sınıf Hissedecek"
Vali Münir Karaloğlu da, kuruma gelen vatandaşa, kendilerinin birinci sınıf vatandaş olduğunun hissettirilmesini isteyerek: "Tapuya gelip orada sıra bekleyen, dinlenme salonunuzda oturan insanlara, birinci sınıf vatandaş olduklarını hissettirin. Vatandaş memnuniyetini esas alacağız. Vatandaşa farklı şekilde davranmak yok. Herkes eşit. Herkes birinci sınıf vatandaş. Kurumda imtiyaz yok. Biz bu şekilde imtiyazları kaldıracağız. Biz şunu söylüyoruz. 'Herkes kendisini birinci sınıf vatandaş olarak hissedecek" dedi. (Mahmut Aytekin - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir