• DOLAR 32.52
  • EURO 34.841
  • ALTIN 2426.537
  • ...
Okullar Arası Bilgi Yarışması Yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman'ın il oluşunun 22. Yıldönümü nedeniyle düzenlenen 16 Mayıs Şenlikleri kapsamında 16 Mayıs İlköğretim Okulu bilgi yarışması düzenlendi. Batman Üniversitesi Konferans Salonunda saat:14.30'da başlayan yarışmaya, Rektör Yardımcısı Giray Topal, Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Şafi Özperk ile çok sayıda Öğretmen ve Öğrenci katıldı.

 

16 Mayıs Okul Müdürü M.Şirin Temiz, Batman'ın il oluşu münasebetiyle bilgi yarışması ve daha farklı şenlikler düzenlediklerini söyledi. Açılış konuşmasını yapan Öğretmen Havva Kartal, öğrencilerin sınav öncesi stres atması ve öğrencilere moral olsun diye böyle bir yarışma yaptıklarını söyledi.

 

16 Mayıs ilköğretim okulunun 3.üncü kez düzenlendiği bilgi yarışmasına on okul katıldı. 8. Sınıf öğrencilerinin katıldığı Bilgi Yarışmasında her okuldan üç öğrenci yarıştı. Yarışmada 1. gelenlere üç adet dizüstü bilgisayar, 2. gelenlere üç adet bisiklet ve 3. gelenlere üç adet fotoğraf makinesi verileceği açıklandı.

 

Yarışma sonunda Batman İMKB İlköğretim Okulu birinci olurken, Necat Nasıroğlu İlköğretim Okulu ikinci ve TPAO YY. İlköğretim Okulu üçüncü oldu.

 

Yarışmaya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden kimsenin katılmaması dikkatleri çekti. (Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir