• DOLAR 32.649
  • EURO 34.842
  • ALTIN 2496.273
  • ...
Doğum Partisinde Alkolden Öldüler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Olay, Habipler Eski Edirne Asfaltı Merkez Camii karşısındaki bir gecekonduda meydana geldi. İddialara göre, Türkiye`ye çalışmak için gelen Gürcistan uyruklu 4 şahıs, kaldıkları gecekonduda bir arkadaşları için doğum günü partisi yaptı. Gece boyunca alkol alan şahıslar, yattıkları yerde sızıp kaldı. Sabah erken saatlarde kendine gelen Gürcülerden biri 2 arkadaşının kendinden geçtiğini fark etti. Panikle ne yapacağını şaşıran Gürcü şahıs, kendilerini yevmiyeci olarak çalıştıran ve kaldıkları gecekonduyu kiralamada yardımcı olan İlhan Sarıyı aradı. Olay yerine gelen Sarı, 2 şahsın hareketsiz yattığını görünce durumu sağlık ekipleri ve jandarmaya bildirdi.

Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, 2 Gürcü`nün öldüğünü belirledi. Diğer 2 şahıs ise mide bulantısı ve karın ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Haseki Eğitim ve Arştırma Hastanesi`nde tedavi altına alınan şahısların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olayı anlatan İlhan Sarı, şahısların gece doğum günü partisi düzenlediklerini aktardı. Sarı, Gürcülerden birinin telefonla aramasıyla olayı duyduğunu ve gecekonduya gelince de durumu sağlık ekipler ve jandarmaya bildirdiğini anlattı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarmanın kimlik tespiti ve olay yeri inceleme çalışmaları devam ediyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir