• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
YAR DER 300 Aileye Yardımda Bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'da yardım faaliyetleri tanınan Şanlıurfa Yardım Eli Derneği (YAR-DER) 300 aileye yardım elini uzattı.

 

Yardım edeceği aileleri, Yardım Tespit Komisyonları aracılığıyla belirli kriterlere göre tespit eden dernek, fakir ve muhtaç 300 aileye yardım etti.

 

Dün Yakubiye Mahallesinde 100 aileye yardım kolileri ulaştıran derneğin Akçakale ve Suruç ilçelerinde de yüzer aileye yardım edeceği belirtildi.

 

Yardımlar ile ilgili kısa bir açıklamada bulunan Şanlıurfa Yardım Eli Derneği Başkanı İ. Halil Bilen, "Biz YAR-DER olarak 2012 yılının başından beri yaklaşık 300 aileye yardım ulaştırmaktayız. Sadece merkez değil, merkezle beraber iki temsilciliğimiz de vardır. Akçakale ve Suruç'ta bu yardımlarımız devam etmektedir. Biz bugün hepsini yetiştiremeyeceğiz bugün 100 aileye yardım dağıtacağız. Yardım kolilerimiz içinde 50 kilogramlık un ve torbaları ve kuru gıda paketleri var. Yardımlarımızın devamı gelecek inşallah. Tabi yardımlar hayırsever vatandaşların yardımlarıyla oluyor. Hayırseverler bize bu yardımları ulaştırdıkça biz de yardımları muhtaç ailelere ulaştırmaya devam edeceğiz" dedi. (Mehmet Demir- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir