• DOLAR 32.352
  • EURO 35.12
  • ALTIN 2303.154
  • ...
Motosikletle Yarış Faciayla Sonuçlandı: 1 Ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Aynı yönde seyrederken çarpışan motosikletli gençlerden 19 yaşındaki Okan Süleyman Bilke öldü, 17 yaşındaki Nuri Aydın yaralandı.

Olay, Karataş İlçesi`nde dün saat 21.45`de meydana geldi. İlçedeki Galatasaray taraftarları, takımlarının şampiyonluğunu kutlamak için akşam saatlerinde Atapark`ta bir araya geldi. Müzik eşliğinde halaylar çekip, göbek atan taraftarlar saat 21.30`da etkinlik sona erince dağıldı. Kutlamaya katılanlardan Okan Süleyman Bilke, 01 AIS 82 plakalı, arkadaşı Nuri Aydın da 01 BDP 52 plakalı motosikletlere binerek, Aydın`ın oturduğu Adana-Karataş Karayolu üzerindeki Yemişli Köyü`ne gitmek üzere yola çıktı.

Bir süre gittikten sonra yarışa giriştikleri öne sürülen gençlerin motosikletleri çarpışınca takla atarak savruldu, Okan Süleyman Bilke orta kaldırımdaki tabelaya çarptı. Kaskları bulunmadığı belirtilen gençlerden Bilke öldü, Aydın ise yaralandı. Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi`ne kaldırılan yaralı Aydın`ın sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi.

İstanbul`da bir şirkette işçi olarak çalışırken 3 günlüğüne izinli olarak Karataş`a ailesinin yanına gelen Okan Süleyman Bilke`nin ölümle sonuçlanan kazadan 3 saat önce de motosikletle kaza geçirdiği, kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı bildirildi. Ayrıca, bir gün önce de ailesine "Ruhum sıkılıyor. Buralardan biran önce uzaklaşmak istiyorum" ifade edildi.

Bilke`nin cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu`nda yapılan otopsi ardından ailesine teslim edildi. Cenaze gözyaşları arasında Karataş`ta toprağa verildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir