• DOLAR 32.494
  • EURO 34.987
  • ALTIN 2433.14
  • ...
Yeni Çifte Ev Eşyası Yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA- Yetim ve ihtiyaç sahibi kişilere yaptıkları yardımlarla adını duyuran İnsani Yardım Vakfı (İHH) ve Konya Anadolu İnsani Yardım Derneği (AYDER) Seydişehir Gönüllüleri, Çavuş Kasabası'nda bulunan ve evlenecek olan ihtiyaç sahibi çifte ihtiyaçları doğrultusunda yardımlarda bulundu.

 

Oturma grubu, nevresim, fırın, çamaşır makinesi ve bazı mutfak eşyaları kız tarafına teslim edilirken eşyaları teslim alan baba, " Seydişehir Gönüllülerinin faaliyetlerini çok kez duyduk. Geçenlerde gördüğümüz bir haberde yeni evlenen ihtiyaç sahiplerine eşya verdiklerini okuduk. Gönüllülerle irtibata geçip durumumuzu anlattık. Bizi kırmayarak dinlediler ve bize gerekli eşyayı temin edip haber verdiler. Allah onlardan razı olsun yüzümüzü güldürdüler." dedi.

 

Açıklamada bulunan İHH ve Konya AYDER Seydişehir Gönüllüleri, "Evlilik önemli bir müessesedir. Başta maddi ve manevi zorlukları vardır ki cefa çekmeden sefa sürülmez. Evlenmeye karar veren kardeşlerimiz bize ulaşarak kuracakları sıcak evlerinde bizimde tuzumuzun olmasını istediler. Araştırmalar sonrasında eşya yardımında bulunduk. Temiz, yerli yerinde, sağlıklı düşüncelere sahip olsunlar. Borç, dert yerine topluma hayırlı, eğitimli nesiller getirsinler düşüncesiyle yardımda bulunduk. Çiftimize şimdiden hayırlı olsun." şeklinde konuştular.

 

Seydişehir Gönüllüleri, daha önce de gerçekleştirdikleri ve gerçekleştireceği bu tarz organizasyonlarda Seydişehirli hayırseverlerin desteğinin olduğunu ve bundan sonra da yeni çiftlere ulaşabilmek için destek beklediklerini belirttiler. (Emrullah Araz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir