• DOLAR 32.569
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2421.893
  • ...
Yazıkonaklı Çocukların KDSS Başarısı Ödüllendirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ELAZIĞ - Geçtiğimiz Nisan ayında Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından yurt genelinde düzenlenen KDSS Kutlu Doğum Siyer Sınavının İlköğretim kategorisinde Yazıkonaklı çocuklar büyük başarı gösterdiler. Elazığ genelindeki sınavda ilk 10'a Yazıkonak'tan 7 kişi girdi.

 

Yeni İhya-Der üye ve gönüllüleri, ilk on'a giren öğrencileri oturdukları beldede ziyaret ederek, gittikleri camide hediyelerini verdiler. Elazığ'ın Yazıkonak Beldesinde oturan ve hapsi aynı camiye giden yedi öğrencinin isimleri ve dereceleri şöyle:
Ömer Faruk Yavuz (Birinci)
Bünyamin Aytaç (İkinci)
Veli Başçi (Üçüncü)
Furkan Aktaş (Dördüncü)
Muhammed Aytaç (Beşinci)
Enes Barstuğan (Sekizinci)
Samet Barstuğan (Dokuzuncu)

 

Eğitici Hediyeler Seçildi
Gençlerin eğitimi ve İslami ilimlere teşviklerinin sağlanması açısından ödül olarak özellikle İslami kaynaklar ve kitapları tercih ettiklerini ifade eden Yeni İhya-Der Başkanı Nihat Bakşi, aynı beldeden yedi gencimizin dereceye girmesini çok anlamlı bulduklarını ve başarılarının devamını dilediklerini belirtti. Ayrıca dereceye giren gençlerin eğitim ve başarısında büyük emeği geçen cami hocasına da teşekkür edildi.

 

Kutlu Doğum Siyer Sınavında Elazığ geneli yetişkinler kategorisinde Ümit Demirtaş birinci, Murat Polat ikinci, Abdülhamit Başak ise üçüncü olmuştu.
(Sadullah Şahin -İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir