• DOLAR 32.605
  • EURO 34.824
  • ALTIN 2492.9
  • ...
Evimizin Başımıza Yıkılması mı Lazım?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Yeşiltepe Mahallesi 2309.Sokak No:37`de oturan 15 Nüfuslu Tanrıkulu Ailesinin evi son yağışlardan sonra yıkılma tehlikesi gösterdi.

 

2 oda bir salon, kerpiçten yapılan evin, çökme tehlikesi olduğundan oturmadıklarını ve komşulara geçici olarak sığındıklarını söyleyen Erdem Tanrıkulu (37) evlerinin kerpiç olduğundan dolayı son yağışlardan sonra çökme tehlikesi geçirdiğini bu nedenle komşularına sığınmak zorunda kaldıklarını belirterek yetkililerden yardım istedi.

 

Kendilerine yardım edilmesini isteyen Tanrıkulu, "Evimiz çöktükten sonra mı bize sahip çıkacaklar? Evin altında kalırsak hesabını kim verecek" dedi.
Evlerinin daha önce bu kadar yıkık olmadığını, eşyalarının içerde olduğunu ve kullanamadıklarını söyleyen Tanrıkulu, acilen evlerinin yapılması gerektiğini belirtti.

Kaynanası ile aynı evde kaldıklarını ifade eden Tanrıkulu, kayınbabasının cezaevinde olduğunu ve kocasının düzenli bir işi olmadığından evlerini yapamadıklarını söyleyerek yetkililerden ve hayırsever vatandaşlardan evlerinin yapılması için yardım istedi.

Veysi Demir-İLKHA

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir