• DOLAR 32.528
  • EURO 34.997
  • ALTIN 2435.104
  • ...
Şanlıurfa Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA-19 Mayıs Cumartesi Şanlıurfa basınında yer alan haber özetleri. Şöyle;

İpekyol gazetesi: Mustazaf-der'in Kapatılması Protesto Edildi
İnsani Hak ve Özgürlükler Platformu (İNHAP) tarafından Cuma namazı çıkışı Dergah önünden başlayıp, Ahmet Bahçıvan İş Merkezi önüne yürüyüş yapılarak Mustazaflar ile Dayanışma Derneği'nin (Mustazaf-der) kapatılması protesto edildi

Müftüye Uymayan İmam Dağa
Pazar Camisi'nde 18 yıldır görev yapan imamının Viranşehir'in bir köyüne atanması cami cemaatince 'sürgün' olarak değerlendirildi. İmamlarını geri kazanmak isteyen cemaat günlerdir imza topluyor. Yetkililere seslerini duyurmaya çalışan cemaat, dün de namaz çıkışı eylem yapıp atamanın iptalini istedi. Atamanın durmaması halinde bu sefer cemaat Ankara'ya çıkarma yapacak

Şanlıurfa SEMBOL Gazetesi: Mustazaf-der'in Kapatılmasına Tepki
Şanlıurfa'da kendilerini İnsani Hak ve Özgürlükler Platformu (İNHAP) olarak tanıtan bir grup, Mustazaflar ile Dayanışma Derneği'nin (Mustazaf-der) kapatılması kararını protesto etti.

İlyas Burun Hocamızı İstiyoruz, İl Müftümüzü İstemiyoruz
Vatandaşlar, Haşimiye Meydanı'nda bulunan Pazar Camii İmamı İlyas Burun'un sürgüne gönderilmesi nedeniyle sokağa çıkarak eylem yaptı. Yüzlerce vatandaşın katıldığı eylemde polis ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı.

Şanlıurfa OLAY Gazetesi: Fırtına Ağaçları Kökünden Söktü
Şanlıurfa'da, akşam saatlerinde toz bulutuyla birlikte etkili olan fırtına ağaçları kökünden söktü.

Şanlıurfaspor için 1,5 milyon TL Toplandı
Şanlıurfa Valiliği, Kanalurfa ve Kanal Biz işbirliğiyle, Bank Asya ligine yükselen Şanlıurfaspor için destek gecesi düzenlendi. (Mehmet Demir-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir