• DOLAR 32.349
  • EURO 35.128
  • ALTIN 2307.867
  • ...
`Tehditin Büyümesinden Endişe Ediyoruz`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist Genelkurmay Başkanı Benyy Gantz, bölgede meydana gelen istikrarsızlık nedeniyle Siyonist işgal ordusunun karşı karşıya olduğu tehlikelerin giderek büyüdüğünü belirterek, İsrail’i hedef alan yakın ve uzak düşmanca çabaların da daha ciddi tehditler oluşturduğunu söyledi.

Siyonist işgal ordusundaki yedek asker ve subaylar için dün akşam (17 Mayıs Perşembe) Askeri Fakültede düzenlenen törene katılan Genelkurmay Başkanı Gantz, yaptığı konuşmada herkesi askere çağırma ihtimallerinin bulunduğunu belirterek şunları söyledi: “Bu ülkede yaşama hakkımızı korumak için bütün halkı askerliğe çağırmamız uzak bir ihtimal değildir. 1948 yılında yaptığımız şeyi yeniden tekrarlayabiliriz.”

Filistin’de Hamas gibi halkı ve toprağı savunan ve bunun için her şeyi feda edebilecek bir gücün giderek büyümesi ve Filistin halkına umut olması, Gazze savaşında bu hareketin rüştünü kanıtlaması, ardından bölgedeki Siyonist müttefiki diktatörlerin bir bir düşmesi ve meydana gelen değişimin Filistin lehine olması işgal yönetimini çok ciddi şekilde düşündürüyor. Geleceğin kendisi için hiç de kolay olmayacağını düşünen işgal yönetimi her türlü senaryoya kendini hazırlıyor.

filistinhaber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir