• DOLAR 32.331
  • EURO 35.08
  • ALTIN 2296.53
  • ...
Baskılara Rağmen Yardıma Devam
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Organize ettiği sosyal ve kültürel etkinliklerle Adanalıların teveccühünü kazanan ve muhtaç ailelere uzanan yardım eli olan Adana Umut Der, Mayıs ayı itibarıyla 60 aileye daha gıda yardımında bulundu.
 

Yardım faaliyetleriyle zengin ile fakir arsında köprü olamaya çaba gösterdiklerini belirten Adana Umut Der Başkanı Selahaddin Yeniay; "Dernek olarak her ay yaptığımız gıda yardımlarımız çerçevesinde Mayıs ayı başında 60 ailemize başta kuru gıda erzakı olmak üzere, temizlik ürünleri gibi temel ihtiyaçlarla yardımlarımız oldu."dedi.
 

Düzenli yardımların sürdürülebilir olması için hayırsever vatandaşlara da görev düştüğünü hatırlatan Yeniay; "Yaklaşık 50 TL`yi bulan erzak paketlerimizin sürekli ve daha çok aileye ulaştırılabilmesi için başta esnaflar olmak üzere durumu iyi olan kardeşlerimizi bu hayır kervanında yer almaya davet etmek istiyoruz. Bu paketlerin hazırlanmasında katkı sağlamak isteyenler, dilerlerse bizim aracılığımızla veya kendilerine vereceğimiz adreslerden muhtaç ailelere yardımlarını bizzat ulaştırabiliyorlar."dedi.

Ayhan Kaya - İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir