• DOLAR 32.462
  • EURO 34.859
  • ALTIN 2478.342
  • ...
İstanbullular Bu Akşama Dikkat!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü`nden yapılan açıklamaya göre, İstanbul`da bugün akşam saatlerinden itibaren başlayacak sağanak ve gökgürültülü sağanağın, il genelinde yer yer kuvvetli olarak gece yarısına kadar etkili olacağı tahmin ediliyor.

 Meteoroloji Genel Müdürlüğü`nden yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun batı kesimleri ile Doğu bölgelerde görülecek yağışların; İzmir, Aydın, Muğla, Manisa, Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Tekirdağ, Balıkesir, Bursa, İstanbul, Denizli, Uşak, Antalya ve Burdur çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Hava sıcaklığı yağış alan yerlerde 2 ila 4 derece azalacak diğer yerlerde 2 ila 4 derece artacak. Rüzgar genellikle güney ve güneybatı, Marmara`nın kuzeyi ile Karadeniz kıyılarında kuzey ve doğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, yarın güneybatı kesimler ile Marmara`da kuvvetlice (30-50 km/s) esecek.

-KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI-

Yağışların; İzmir, Aydın, Muğla, Manisa, Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Tekirdağ, Balıkesir, Bursa, İstanbul, Denizli, Uşak, Antalya ve Burdur çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (sel, ani su baskını, lokal dolu yağışı, vb)ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması bekleniyor.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

Bazı illerde bugün hava durumu ve sıcaklık değerleri şöyle olacak:

İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Yağışların akşam saatlerinden sonra yer yer kuvvetli olması bekleniyor. (21)

ANKARA: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı  (26)

IZMIR: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Yağışların, yer yer kuvvetli olması bekleniyor. (22)

ADANA: Parçalı ve az bulutlu (31)

ANTALYA: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, yer yer kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (20)

SAMSUN: Parçalı ve az bulutlu (23) ERZURUM: Parçalı bulutlu (20) VAN: Parçalı bulutlu (20) DİYARBAKIR: Parçalı bulutlu (29)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü`nün son verilerine göre bölgelerde hava durumu şöyle olacak: MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, batısı ile zamanla bölge genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, batısı ile İstanbul, Bursa ve Yalova çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. EGE: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların İzmir, Muğla, Aydın, Denizli, Manisa ve Uşak çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı zamanla batısının çok bulutlu, Antalya, Burdur, Isparta ve K.Maraş çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Antalya ve Burdur çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Ankara ve Eskişehir çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ:  Parçalı ve az bulutlu zamanla batısı parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Zonguldak, Bolu ve Düzce çevrelerinin sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Giresun, Trabzon ve Rize`nin iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. DOĞU ANADOLU: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Erzincan, Tunceli, Elazığ ve Malatya çevrelerinin kısa süreli sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ANKA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir