• DOLAR 32.586
  • EURO 34.962
  • ALTIN 2430.04
  • ...
Mustazaf Der`in Kapatılması Protesto Edilecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Peygamber Sevdalıları Platformuna üye dernekler; aynı zamanda platformun üyesi ve Hz Peygamber ile ilgili etkinliklerin düzenlenmesinde büyük katkısı olan Mustazaf Der`in kapatılmasını, farklı illerde düzenleyecekleri kitlesel basın açıklamalarıyla kınayacak .
 
Kitlesel basın açıklaması için el ilanı basan platform; vatandaşları, tepkilerini göstermek için kitlesel basın açıklamasına davet ediyor.
 
Mustazaf-Der`in haksız ve hukuksuz bir şekilde kapatıldığının belirtiliği basın açıklamasına davet ilanlarında, şu ifadeler yer alıyor: "Kurulduğu günden beri; fakirlikle, cehaletle ve ihtilaflarla mücadele etmeyi kendine şiar edinen, yüz binlerce aileye yardım eden, toplumdaki birçok ihtilafı çözen, çocuk genç ve yaşlılarımızı maddi manevi eğitimden geçiren, Peygamber sevdasını dalga dalga memleketin her tarafına yayan, yaptığı bu hayırlı hizmetlerle halkın teveccühünü kazanan Mustazaf-Der hukuksuz bir şekilde kapatılmıştır. Bu hukuksuzluğa karşı tepkimizi dile getirmek için kitlesel basın açıklaması düzenlenecektir. Tüm halkımız davetlidir."
 
El ilanında ayrıca, 18 Mayıs Cuma günü Doğubayazıt`ta, 19 Mayıs 12 Cumartesi günü Ağrı`da, 20 Mayıs Pazar günü de Van`da kitlesel basın açıklaması yapılacağı duyurulurdu.
 
Peygamber Sevdalıları Platformunun Van`da düzenleyeceği kitlesel basın açıklamasının Hazreti Ömer Camii`nin avlusunda yapılacağı belirtildi.
(Murat Dalgın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir