• DOLAR 32.515
  • EURO 34.769
  • ALTIN 2486.048
  • ...
SON DAKİKA
Türkiye Genelinde Hava Durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MRK - Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre; ülkenin kuzeydoğu kesimleri ile öğle saatlerinden sonra Marmara'nın Batısı ve Kıyı Ege'de sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde yağışlar bekleniyor.

Hava Sıcaklığı: Batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacak, kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak.

Rüzgar: Genellikle güney ve güneybatı, öğle saatlerinden sonra Marmara'nın kuzeyi ile Batı Karadeniz kıyılarında kuzey ve doğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.

Bölgelere Göre Hava
Marmara: Parçalı ve az bulutlu, zamanla batısının çok bulutlu öğle saatlerinden sonra Edirne ve Çanakkale ile akşam saatlerinden itibaren bölgenin batısının (Edirne, Kırklareli, Tekidağ, Çanakkale) sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Ege: Parçalı ve az bulutlu, zamanla Kıyı Ege'nin çok bulutlu akşam saatlerinden itibaren İzmir, Aydın ve Muğla çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Akdeniz: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden itibaren batısının çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra Sivas çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Batı Karadeniz: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Doğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden sonra doğusu ile Erzincan ve Tunceli çevrelerinin aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde doğusunun çok bulutlu Batman ve Siirt çevrelerinin sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Bazı İllerde Beklenen Hava
Ankara: Parçalı bulutlu (9/25)
İstanbul: Çok bulutlu (14/22)
İzmir: Gökgürültülü sağanak yağışlı (15/24)
Bursa: Çok bulutlu (11/27)
Konya: Parçalı bulutlu (8/24)
Adana: Parçalı bulutlu (17/28)
Mersin: Parçalı bulutlu (17/29)
Diyarbakır: Parçalı bulutlu (13/27)
Batman: Gökgürültülü sağanak yağışlı (13/26)
Şanlıurfa: Parçalı bulutlu (17/30)
Gaziantep: Parçalı bulutlu (11/26)
Mardin: Parçalı bulutlu (18/25)
Van: Gökgürültülü sağanak yağışlı (10/16)
Bingöl: Gökgürültülü sağanak yağışlı (14/23) (Ayhan Kaya - İLKHA )

Bu haberler de ilginizi çekebilir