• DOLAR 32.509
  • EURO 34.583
  • ALTIN 2498.336
  • ...
Belediye  Kazdığı Kuyuya Düştü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN- Hacıbekir Caddesi Vali Konağı civarında şehiriçi şebeke suyu hattının yenilenmesi için kazılan yollar olduğu gibi bırakılınca belediyeye ait kentin en çok çalışan sulama aracı yine belediye tarafından kazılan çukura saplandı. Halkın meraklı bakışları arasında çukura saplanan Van Belediyesine ait sulama aracı daha sonra olay yerine gelen kepçe ile kurtarıldı.

 

Bugün saat 12.00 sıralarında Hacıbekir Caddesinde meydana gelen olay çevredeki vatandaşlar tarafından ilgiyle izlenirken vatandaşlar, "Belediye kazdığı koyuya düştü." yorumunda bulundu.

 

"Kendi Kazdıkları Koyuya Kendileri Düştüler"
İsminin yayınlanmasını istemeyen bir esnaf, Hacıbekir Caddesinin 3 yıldan bu yana bu halde olduğunu ifade ederek "Bu cadde 2009'dan bu yana bu haldedir. Belediye 3 yıldır bu caddeyi güya asfaltlamaya çalışıyor. Biz çevre esnafıyla defalarca bunu dile getirdik. Ancak sorunu çözen olmadı. Nihayet kendi kazdıkları koyuya kendileri düştüler inşallah akıllanırlar da bu yollara bir çeki düzen verirler." diyerek tepkisini dile getirdi.

 

"Meğer Deprem Belediyeyi 3 Yıl Önce Vurmuş."
Diğer bir esnaf ise, Van Belediyesinin deprem süreci ve sonrasında yapmadıklarıyla sınıfta kaldığını söyledi. Esnaf, "Belediye deprem süreci ve sonrasında çalışmadığı gibi depremin üzerinden 7 ay gibi uzun bir süre geçmesine rağmen hala deprem zırhına sarılıyor. Bu yollar 3 yıldır yapılmamasına rağmen Belediye yetkiliklerine bunu ilettiğimizde depremden dolayı yapamadıklarını söylüyorlar meğer deprem belediyeyi 3 yıl önce vurmuş." şeklinde konuştu.

 

Öte yandan belediye aracı kurtarıldıktan sonra herhangi bir önlemin alınmadığı gözlenirken çevre esnafı çukurun kenarına taş bırakarak yolda geçen araçların çukura düşmemelerini sağladı. Kazayla trafiğe kapanan ve uzun kuyrukların oluştuğu yol tekrar trafiğe açıldı. (Murat Dalgın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir