• DOLAR 32.491
  • EURO 34.959
  • ALTIN 2436.614
  • ...
Bingöl Peygamber Sevdalıları Platformundan Teşekkür Plaketi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Binlerce Peygamber sevdalısının efendimize olan özlemini haykırdığı Bingöl şehir stadyumunda ki etkiliğin öncesi ve sonrasını değerlendiren Peygamber Sevdalıları Platformu Bingöl Koordinatörü Hamdullah Tasalı ,şehir stadyumun fırtınalı ve yağışlı havaya rağmen Muhammedi Sevdalılar ile dolup taştığını ifade ederek böyle bir etkinliğin düzenlenmesinde kendilerine yardımcı olanlara teşekkür etti.

 

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından 29 Nisan Pazar günü Bingöl Şehir Stadyumu'nda düzenlenen görkemli mevlüd etkinliği, binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti. Programa çocukları ile beraber genç yaşlı, erkek kadın binlerce kişi programa saatler kala stadyuma akın ettiler.
Bingöl Peygamber Sevdalıları Platformunu Koordinatörü Tasalı. Halkın her yıl daha büyük bir aşk ve daha büyük bir katılımla etkinliklere iştirak ettiğini söyledi.

 

Emeği Geçenlere Teşekkür
Bu yıl ki mevlüd etkinliğinin çalışmalarına yaklaşık iki ay önceden başladıklarını ifade eden Tasalı, ev ev, esnaf esnaf dolaşarak halkı etkinliğe davet ettiklerini söyledi.

Etkinlikte yüzlerce kardeşlerinin görev yaptığını belirten Tasalı, sözlerini şöyle bitirdi: "Özellikle halkı ücretsiz alana taşıyan toplu taşıma araçlarının sahiplerine, özel araçlarıyla taşıma yapan kardeşlerimize ve halkı ücretsiz alana taşıyan tüm kardeşlerimize sizin aracılığınızla Peygamber Sevdalıları Platformu adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle indirim yapan esnaflara, etkinlikte görev yapan kardeşlerimize, basın mensuplarına, etkinliğe katılıp veya katılmak isteyip gelemeyen kardeşlerimize de teşekkürlerimizi sunuyoruz."

 

Peygamber Sevdalıları Platformu yetkilileri, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen başta öğrenci servisleri ve minibüsçüler kooperatifleri olmak üzere, kimi basın yayın kuruluşlarına, gazetecilere, işadamları ve bazı esnaflara teşekkür plaketi verdi. (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir