• DOLAR 32.521
  • EURO 34.769
  • ALTIN 2494.059
  • ...
EBACE Uçak Fuarı Kapılarını Açtı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Büyük iş jetlerinden küçük iş jetlerine kadar birçok uçak görücüye çıkarak alıcıların beğenisine sunuldu. Uçak satıcılarının yanı sıra helikopter üreticileri, uçak motoru üreticileri, MRO firmaları fuarda yerini aldı.

14 - 16 Mayıs tarihleri arasında ziyarete açık olan fuara önceki yollara göre ziyaretçi sayısının daha az olduğu görülürken yetkililer buna ekonomik krizi sebep gösterdi. Fuarda uçak ve helikopterler üreten firmalar birbiri ile yarışırken ziyaretçilerin helikopterleri daha ilgili ile inceledikleri görüldü.

İşadamlarının ilgisini çekenler ise özel uçaklar oldu. Konfor ve donanım açısından göz dolduran uçakları işadamlarının da beğenisini topladı.

UĞUR CEBECİ: UZUN BİR DURGUNLUKTAN SONRA YEPYENİ BİR UÇAKLA PAZARA GİRİYOR

Kokpit programı yapımcısı ve Doğan Haber Ajansı Genel Müdürü Uğur Cebeci de fuarı gezerek yeni modeller hakkında bilgi aldı. Cessna`nın yeni model uçaklarından birini inceleyen Cebeci, Cessna`nın uzun durgunluk süresinden sonra yeni bir uçakla piyasaya girdiğini söyleyerek, "Cessna aslında bu işin çocukluğundan büyüklüğüne doğru giden müthiş bir yelpazenin patronu. Cessna uzun bir durgunluk süresinden sonra yepyeni bir uçakla pazara giriyor. Bu yeni seri her zamanki gibi çok hızlı ve daha geniş bir gövde ile karşımıza çıkıyor. Bu uçak gövde genişliği ve uygun fiyatı ile pazarda yer edecektir" dedi.

Bell ve Eurocopter helikopter modelleri ile fuarda yer alırken; Bombardier, Honda, Pilatüs, Embredel, Cessna, Dassaut ve Falcon firmaları da uçaklarını sergiledi.

Ajanslar

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir