• DOLAR 32.591
  • EURO 34.82
  • ALTIN 2508.478
  • ...
Peygamber Sevdalıları`ndan Teşekkür Ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Diyarbakır`da gerçekleştirilen Kutlu Doğum etkinliğine katkıda bulunan vinç sahiplerine teşekkür plaketi takdim edildi.

 

Kutlu Doğum etkinliğine vinçlerle destek veren, Özen Vinç, Göklap Vinç, Yeni Eser Vinç, Erhan vinç, Baydar Vinç ve Eren Vinç firmalarına ziyarette bulunan platform yetkilileri, firma yetkililerine teşekkür plaketi verdi.
Vinç firmaları yetkilileri de ,Diyarbakır`da gerçekleştirilen tarihi etkinlikte katkıda bulundukları için çok mutlu olduklarını belirterek ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 

Gerçekleştirdikleri ziyaretler hakkında bilgi veren Peygamber Sevdalıları Platformu yetkililerinden Ali Doğan, etkinliğin düzenlenmesine katkıda bulunan vinç sahiplerine teşekkür ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade ederek " Ziyarette bulunduğumuz esnaflara onların da bu güzel sevaba ortak olduklarını söyledik. Esnaflarımız bizden böylesi etkinlikleri devamlı düzenlememizi istediler ve bu konudaki desteklerinin devam edeceğini ifade ettiler. Elhamdülillah halkımız, esnafımız bu konuda duyarlıdır." dedi.

 

Ziyaretler esnasında esnafın Mustazaf Der`in kapatılmasına tepki gösterdiğini belirten Doğan, "Ziyaretimiz esnasında Mustazaf Der`in kapatılması olayını da esnafımızla paylaştık. Esnafımız nerede hayırlı bir iş gerçekleşse orada Musazaf Der`in olduğunu ve böyle hayırlı kuruluşların neden kapatıldığını ve bu kastın neden kaynaklandığını? Merak ettiklerini ifade ettiler. Esnaflarımız derneğin kapatılmasının kendilerini çok üzdüğünü belirterek endişelerini dile getirdiler." Şeklinde konuştu. (Veysi Çetik - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir