• DOLAR 32.499
  • EURO 34.803
  • ALTIN 2488.296
  • ...
3 Çocuk Babası 11 Gündür Kayıp
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Burada tarlalarda ilaçlama yapan ve 2 gün kalan işçi emeklisi Tanış, garaj kapısı ölçüsü aldırdığı demircilerle birlikte, Kayseri’ye dönmek üzere hareket etti. Tanış’tan, 3 Mayıs 2012 akşam saat 17.00 civarından itibaren bir daha haber alınamadı.

Tanış’ın Ankara’da yaşayan oğlu Tamer Tanış ve diğer iki oğlu jandarmaya, 11 gündür kayıp olan babaları için kayıp başvurusunda bulundu. Bugüne kadar alınan telefon kayıtları incelemesi ve aramalardan bir sonuç çıkmadı. Tanış’ın köyden ayrıldıktan sonra bir daha cep telefonuna ulaşılamadığı ve kendisinin de herhangi bir arama yapmadığı yapılan incelemede ortaya çıktı.

Tanış’ın ortanca oğlu Tamer Tanış, 3 yıl önce annesinin vefat ettiğini ve babasının bugünlerde evlilik planları yaptığını belirtti. Tamer Tanış, babasının bir an önce bulunmasını talep ettiklerini söyledi. Babasının evlenme vaadiyle kandırılmış olabileceğini belirten Tanış, yapılan araştırmalarda köyden birlikte ayrıldıkları demircilerle ilgili bir ize rastlamadıklarını söyledi.

Tanış, “Babam herhangi bir kronik hastalığı olmayan, sağlıklı birisiydi. Telefon kayıtlarından ve aramalardan şu ana kadar bir sonuç çıkmadı. Bu konuda gören ya da duyum alanların jandarmayla irtibata geçmelerini istiyoruz.” dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir