• DOLAR 32.369
  • EURO 34.971
  • ALTIN 2325.405
  • ...
Eczane Açmak Zorlaşıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - 44. Bölge Batman Siirt Muş Eczacılar Odası dün akşam saat 19.30'da Villa Park'ta "Eczacılar Haftası" nedeniyle yemek düzenledi. Yemeğe Batman Valisi Ahmet Turhan, Batman Emniyet Müdürü Hasan Ali Okan, İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan Bodakçi, STK temsilcileri ve Batman, Siirt ve Muş'tan gelen eczacılar katıldı.

 

Yemek öncesinde konuşma yapan Batman Siirt Muş Eczacı Odası Başkanı M.Emin Beyaz, yasa teklifi olarak Meclis'e sunulacak olan düzenlemelerde, yeni eczane açılmasını için nüfus kriteri getirileceğini belirtti. Beyaz; "Mevcut yasada isteyen eczacının istediği yere eczane açması son bulacak. Artık teklife göre 3 bin 500 kişiye bir eczane açılabilecek" ifadelerini kullandı. Beyaz, konuşmasının sonunda bitkisel ilaçların da artık eczanelerde olacağını kaydetti.

 

Konuşma sonrasında Batman Valisi Ahmet Turhan, Batman Emniyet Müdürü Hasan Ali Okan, Batman Siirt Muş Eczacı Odası Başkanı M.Emin Beyaz ve bazı STK temsilcileri, 30 yılını doldurmuş eczacılara plaket vererek başarılarının devamını diledi.  (Fatih Akgül, Halid Coşkun - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir