• DOLAR 32.5
  • EURO 34.959
  • ALTIN 2436.413
  • ...
Van Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Van'da yayın yapan gazete ve internet sitelerinden öne çıkan haber başlıkları şöyle:

 

VAN OLAY GAZETESİ: Van Peygamber Sevdalıları Platformu'ndan Sert Tepki
Mustazaf-Der'in hukuksuz bir şekilde kapatılmasına yönelik tepkiler büyürken Van'da Peygamber Sevdalıları Platformu'na üye dernekler bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı.

 

Eczacılar Sorunlarını Anlattı
Diyarbakır Eczacı Odası, 14 Mayıs Eczacılık Günü nedeniyle basınla bir araya gelerek, eczacıların sorunlarını dile getirdi.

 

VANGÖLÜ EKSPRES: Başkan Kaya'dan Rektör Battal'a Ziyaret
Van Belediye Başkanı Bekir Kaya, Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal'ı makamında ziyaret ederek Tekno Kent ve kampus alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulundu.

 

Kaymakam Kaya'dan Köy Ziyareti
Van'ın Gürpınar Kaymakamı Nurullah Kaya, Üçgen köyünde halkın sorunlarını dinlerken, okul inşaatı için uygun olan arsanın sahibini de ikna etti.

 

PRESTİJ HABER: SES: Gençler Obeziteye Dur Diyecek
10 Mayıs Dünya Sağlık İçin Hareket Et Günü' nedeniyle, 'obeziteye dikkat, yaşamına hareket kat' sloganıyla Van Keşiş Gölü'ne yüzlerce kişinin katılımıyla gezi düzenlendi.

 

GAZETEVAN: Medical Park Hastane Çalışanları Haklarını İstiyor
Medical Park Van Hastanesi'nde çalışıp tazminatlarını alamayan ve son olarak zorunlu olarak Batman Medical Park Hastanesi'ne gönderilmek istenilen işçiler, uygulamayı protesto etti.

 

Danıştay Başkanı Hüseyin Karakullukçu Van'da
Van'a gelen Danıştay Başkanı Karakullukçu, Van Ferit Melen Havalimanı'nda Van Valisi Münir Karaloğlu, Van Bölge Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve Van Cumhuriyet Başsavcısı Osman Nuri Güler tarafından karşılandı.

 

MERKÜR HABER: Danıştay Başkanı Karakullukçu, Vali Karaloğlu'nu Ziyaret Etti
Danıştay Başkanı Hüseyin Karakullukçu, Van Valisi Münir Karaloğlu'nu ziyaret etti.

Ziyarette açıklama yapan Karakullukçu daha önce Van'da görev yaptığını hatırlatarak, "Van'ın, yeni bir yapılaşmayla ileriye dönük çok daha güzel günleri yaşayacağını umut ediyorum." dedi.

 

VAN SESİ: "Siz De Bizim Kalbimizdesiniz"
Yaşanan deprem felaketlerinin ardından Van'a gelen Balıkesir Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri, giydikleri tişörtlerde kalplerinin hizasına gelen kısma yaptırdıkları Van Gölü baskısıyla büyük takdir topladılar.

 

Sayılır'dan Erciş Ziyareti
Van Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Sayılır, Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

 

DOĞU ANADOLU: Deprem Sonrası İlk Konser
Van Musiki Derneği Türk Sanat Müziği bahar konserinde Vanlı Türk Sanat Müziği severlerle buluştu. (Fırat Arslan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir