• DOLAR 32.602
  • EURO 34.846
  • ALTIN 2498.144
  • ...
Kılıçdaroğlu Kaset Genel Başkanıdır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ISTANBUL - Esenyurt Cumhuriyet Meydani`nda halka seslenen Erdogan, secime sayili gunler kaldigini belirterek, "12 Haziran`da sandiklari insallah AK Parti ile patlatacagiz" dedi. Muhalefete yuklenen Basbakan Erdogan, "`Partimiz surekli kapatiliyor` diyenlere, `gelin bunu engelleyelim` dedik. Meclise gelmediler, oy vermediler. Ne yazik ki bizim icimizden bazi arkadaslar da bu oyuna geldiler. Kampanyayi da beraber yuruttuler.

CHP, MHP, BDP. Milletim onlara gerekli dersi verdi. Sivil toplum kuruluslari, siyasi partiler, aydinlarimiz hazirliklar yapiyor. Hepsinden ote halkimiz hazirlik yapiyor. Su anda halkimizla oturup bu konusuluyor. Yeni anayasa halkin tam manasiyla anlayacagi dille yazilacak. Boyle bir anayasanin hazirligi var. Daha kucuk bir anayasa. Teferruata bogulmayan, tecrubeyle, bugune kadar olan tum deneyimleri kapsayan bir anayasa" dedi.


Basbakan Erdogan, hukumetin egitim, saglik, adalet ve emniyet alanindaki calismalarini hatirlatarak, "Yola cikarken `ileri demokrasi, temel hak ve ozgurlukler` dedik. Her gecen gun daha iyiye gidiyoruz. Yarinlarimiz bugunlerden daha iyi olacak" diye konustu.


Muhalefeti elestiren Erdogan, "Simdi cikmis Bay Kemal, `biz her aileye 600 lira verecegiz` diyor. Onun soyledigini aslinda biz su anda yapiyoruz. Sayin Kilicdaroglu`nun azabina bu milleti daha fazla mahkum etmeyelim dedik ve geldik. Bunlar populist siyaset yapiyorlar" aciklamasinda bulundu.


Basbakan Erdogan, SSK`nin, Kemal Kilicdaroglu doneminde iflasa suruklendigini soyledi. Kilicdaroglu`nun, boylelikle siyasete girme karari verdigini ifade eden Erdogan, "8 sene SSK`nin genel mudurlugunu yapamadin, Turkiye`yi nasil yoneteceksin. Merhum Ecevit, basarisiz oldugu icin Sayin Kilicdaroglu`nu aday yapmadi ama Sayin Baykal bu oyuna geldi. Sayin Baykal bu oyuna oyle bir geldi ki, aslinda Sayin Kilicdaroglu gercek manada genel baskan degildir. Sayin Kilicdaroglu bir kaset genel baskanidir. Skandalla gelmistir.

Su anda CHP Genel Merkezi ile adeta Silivri arasinda bir tunel kazildi. Bunlarin mahareti bu. Biz Kanal Istanbul`u hazirliyoruz, onlar bu tur tunel kaziyorlar. Aradaki farkimiz bu. Kilicdaroglu, `2.5 yasindaki Kubra`nin hesabini ver Recep` diyor. Sana bunun haberini kim verdi. Nerden ogrendin bunu. Baktin ki acliktan bu yavru oluyor, ona sen yardim etseydin. Illa her yere devlet mi yetisecek. Kaldi ki, bu yavrunun oldugu yerde CHP belediyesi var. Bu belediye niye uzanmadi onlara" aciklamasinda bulundu.

İHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir